WHITE FRIDAY EXPERIENCE LA ATVROM

BUCURESTI - 9 februarie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Monden / Lifestyle, Sport, Tehnologie, Agricultura

În perioada 9-12 februarie, ATVROM - destinația ta de aventură - anunță sosirea celei mai așteptate campanii a anului: White Friday Experience! Cu reduceri și oferte exclusive, această perioadă este dedicată tuturor pasionaților de aventură off-road și on-road!

White Friday!

White Friday!

 E februarie și sărbătorim White Friday la ATVROM! 

ATVRom

White Friday promite în acest an clienților noștri o experiență de cumpărături unică, în care vor avea ocazia să descopere cele mai tari oferte și reduceri la ATV-uri, motociclete, bicilcete, scutere, skijet-uri, vehicule SH, echipamente și accesorii. Procentele de discount sunt reale, iar modalitățile de finanțare sunt flexibile.

Mircea Comana, reprezentantul ATVROM, a declarat: "E februarie și sărbătorim White Friday la ATVROM! Le oferim clienților noștri oportunitatea de a profita de reduceri exclusive și de a începe aventura lor off-road sau on-road cu utilaje și echipamente de cea mai bună calitate. Frumusețea este că în acest an clienții care ne vizitează și în showroom vor beneficia de extrareduceri."

În plus, ATVRom informează clienții că, datorită numărului mare de comenzi și apeluri din această perioadă aglomerată, este posibil să întâmpine dificultăți în a primi un răspuns imediat sau în a obține preluarea apelului în timp util. ”Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri și asigurăm clienții că vom face tot posibilul pentru a-i contacta în cel mai scurt timp posibil de către unul dintre agenții noștri de vânzări”, mai spune Mircea Comana.

Pentru mai multe informații despre White Friday la ATVROM și pentru a profita de cele mai tari oferte, vizitați site-ul www.atvrom.ro sau mergeți în cel mai apropiat showroom ATVROM.

Despre FOX IT EXPERT

Dealership care comercializeaza ATV, SXS, motociclete, scutere, Spyder, snowmobile, skijet, accesorii, echipamente si piese de schimb la cele mai bune preturi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fox-it-expert/white-friday-experience-la-atvrom