Incepe WHITE FRIDAY, la ATVRom!

BUCURESTI - 15 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ne-am propus un 2021 plin de provocari si ne tinem de cuvant! Iar TU ramai cel mai important pentru noi! In perioada 12-14 februarie dam startul primei campanii din acest an: WHITE FRIDAY. Asadar, vor fi trei zile in care poti achizitiona produsele preferate, beneficiind de cele mai bune oferte. ATENTIE, avem si surprize!

 De White Friday, TU ALEGI cum vrei sa fii! 

ATVROM

Ca de fiecare data, garantam clientilor nostri seriozitate, un site usor de folosit, promotii si oferte gandite special pentru nevoile fiecaruia. Comenzile plasate pe site in aceasta perioada, 12 -14 februarie, vor beneficia de promotiile campaniei chiar daca cineva nu a reusit sa intre in legatura telefonica cu un reprezentant de vanzari, din cauza perioadei foarte aglomerate. Ii asiguram pe toti cei care au plasat o comanda ca vor fi contactati telefonic ulterior, in cel mai scurt timp, pentru finalizarea tranzactiei.

Ca fiecare campanie si aceasta are un REGULAMENT, pe care te rugam sa-l vizualizezi aici, pentru a ati lua toate informatiile necesare.

Ne gandim de fiecare data sa-ti satisfacem dorintele si sa-ti preintampinam nevoile. Ce gasesti in aceasta campanie? VOUCHERE de sute si chiar mii de euro, DISCOUNT-URI la zeci de produse, EXTRA-GARANTII, DOBANDA 0% la achizitia in rate a unor produse, CADOURI la altele si chiar REVIZII GRATUITE. Intra pe site si vezi daca ce-ti doresti e la promotie!

Care e SURPRIZA!?

Daca iti doresti un ATV sau SXS, TU ALEGI cum vrei sa fii de White Friday!

Dupa achizitia unuia dintre modele, ai posibilitatea sa-ti mai faci un cadou: poti alege unul dintre cele trei pachete puse in joc: SOFT, HARD si XTREME. Continutul pachetelor se ragaseste mai jos:

…daca vrei sa fii SOFT – primesti 1 CARD DE GARANTII, cu 2 revizii gratuite;
…daca vrei sa fii HARD – primesti 1 CARD MEMBRU 10%  + 1 CARD DE GARANTII, cu 3 revizii gratuite;
…daca vrei sa fii XTREME – primesti 1 CARD MEMBRU 20%  + 1 CARD DE GARANTII, cu 5 revizii gratuite.

Suna-ti dealerul si intreaba-l!

Urmareste-ne si pe FACEBOOK, INSTAGRAM si YOUTUBE:
https://www.youtube.com/user/roatvrom

Despre FOX IT EXPERT

Dealership care comercializeaza ATV, SXS, motociclete, scutere, Spyder, snowmobile, skijet, accesorii, echipamente si piese de schimb la cele mai bune preturi.