Scoli de Vara la Fundatia Calea Victoriei: - Fotografie, Machiaj, Arte plastice, Antropologie, Jurnalism, Arheologie si Astronomie -

BUCURESTI - 19 iunie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

In saptamanile toride de vara, va asteptam la Fundatia Calea Victoriei , pe Popa Soare 40 sa descoperiti - intr-o atmosfera relaxata si in cadrul unor discutii interactive cu profesionisti - subiecte si mestesuguri care va ajuta sa calatoriti in universuri culturale si creative.

Bucurestenii curiosi si inteligenti sunt invitati la cursuri concentrate in 5 zile in cadrul carora pot descoperi si aprofunda subiecte interesante: arta fotografiei, antropologie culturala, vorbire in public, machiaj, jurnalism narativ, istoria artei, fabuloase povesti traditionale, misterele arheologiei, exercitii de imbunatatire a dictiei sau tehnica mozaicului.

Cursantii vor beneficia de pregatirea lectorilor pe domeniile care ii intereseaza atat prin prezentarea din cadrul cursului, ilustrata de multe imagini, cat si prin dialog deschis cu lectorul si ceilalti cursanti.

Pentru a vedea programa noastra de vara si a va inscrie la cursuri va invitam sa vizitati pagina:

http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2011/

program-cursuri-si-evenimente/

Avantajul acestor cursuri intensive este ca fiecare dureaza maxim o saptamana, astfel incat intalnirile nu afecteaza programarea concediilor.

Cursantii beneficiaza la final de certificate de participare, oferite la cerere, care atesta cunostintele si abilitatile dobandite la curs.

Cursurile fundatiei se deruleaza intr-o frumoasa casa cu gradina de pe Popa Soare 40, in zona Pache Protopopescu, pe una din strazile preferate ale lui Mircea Eliade, unde timpul nu se grabeste si minunile nu intarzie sa apara.

 

Pentru mai multe detalii si informatii puteti vizita site-ul fundatiei noastre: 

http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/ 

sau puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22

Daca doriti sa vedeti programul scolilor de vara pentru copii va invitam sa vizitati: 

http://www.scoaladeartesimaniere.ro/

Fragmente de la conferintele fundatiei puteti urmari pe Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=o_SinwnXtgM&feature=youtu.be

------

Fundatia Calea Victoriei este singura organizatie culturala din tara care ofera un program variat si interactiv de educatie alternativa umanista prin activitati de timp liber adresate adultilor si copiilor.

Lectorii fundatiei sunt profesori carismatici, tineri artisti si cercetatori bine documentati in domenii umaniste. Acestia impartasesc acelasi model de predare neconventional si atitudinea deschisa care ofera cursantilor sansa de a interactiona fara rezerve, pentru a putea acumula cat mai multe informatii si instrumente de cercetare care sa le imbogateasca cunostintele.

In cei peste cinci ani de existenta, Fundatia Calea Victoriei a atras printe lectorii si colaboratorii sai intelectuali de marca, care sustin cu entuziasm acest model atractiv de educatie pentru publicul larg, printre care mentionam pe dl Neagu Djuvara, dna Georgeta Filitti, dl Andrei Plesu, dl Vintila Mihailescu, dna Adina Nanu, dl Tiberiu Soare si altii.

Despre Fundatia Calea Victoriei

Ne propunem sa oferim celor din jur “delicatese culturale”, impachetate in forma unor conferinte sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian.

La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam.