Alaturi de cei suferinzi din judetul Vrancea

BUCURESTI - 25 iulie 2005

Comunicat tip General in Social

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si compania Hiproma Carrefour si-au mobilizat resursele.

Alaturi de cei suferinzi din judetul Vrancea

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si compania Hiproma Carrefour si-au mobilizat resursele pentru a veni in sprijinul celor 100 de familii sinistrate din satul Biliesti, judetul Vracea. In acest sens, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si compania Hiproma Carrefour au deblocat aproximativ 3.300 de Euro pentru a trimite ajutoare constind in pături, cizme de cauciuc, imbracaminte, sapun, detergent si prosoape pentru cei afectati de inundatiile din ultima vreme din satul Biliesti. Ajutoarele vor ajunge la destinatie pina la sfirsitul lunii iulie 2005, iar distributia lor va fi asigurata de preotul din aceasta localitate.

Despre Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Misiunea Fundaţiei Principesa Margareta a României este de a acţiona ca un catalizator pentru dezvoltarea potenţialului uman, în spiritul demnităţii, solidarităţii şi promovării talentului şi valorilor culturale româneşti. Fundaţia dezvoltă programe şi proiecte în Bucureşti şi în ţară, care se adresează atât persoanelor fizice (copii, tineri, bătrâni si familiile lor) cât şi persoanelor juridice (organizaţii neguvernamentale, spitale, dispensare, scoli, instituţii de artă şi cultură), oferind sprijin atât persoanelor aflate în situaţii de criză cât şi persoane care au talente şi aptitudini speciale.

Pe parcursul celor 14 ani de activitate, Fundaţia Principesa Margareta a României a oferit sprijin unui număr de peste 30.000 de copii proveniţi din peste 25 de judeţe ale ţării, atât direct, cât şi indirect prin intermediul a peste 180 de ONG-uri din ţară susţinute până în prezent.

Laura-Maria Balut
Responsabil Relatii Publice si Stringere de Fonduri
Tel: 031-40 55 554
Fax: 031- 40 55 556
laura.balut@principesa.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-principesa-margareta-a-romaniei/alaturi-de-cei-suferinzi-din-judetul-vrancea