Poze Gandeste

 • Compania Medrom gandeste sanatos

  Poza: Compania Medrom gandeste sanatos

 • Workshop de Creativitate: Gandeste Altfel !

  Poza: Workshop de Creativitate: Gandeste Altfel !

 • Bucuresti – 18 Octombrie 2007 – System Plus deruleaza promotia 'Gandeste Mare cu HP'

  Poza: Bucuresti – 18 Octombrie 2007 – System Plus deruleaza promotia 'Gandeste Mare cu HP'

 • Concursul european „Navigheaza pe Internet – gandeste-te la Intimitatea ta” a fost castigat de o echipa de tineri romani

  Poza: Concursul european „Navigheaza pe Internet – gandeste-te la Intimitatea ta” a fost castigat de o echipa de tineri romani

 • Sigur.info lanseaza concursul pentru copii si tineri „Cum te vad ceilalti pe Internet? Gandeste inainte sa postezi”

  Poza: Sigur.info lanseaza concursul pentru copii si tineri „Cum te vad ceilalti pe Internet? Gandeste inainte sa postezi”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul gandeste.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la gandeste. Pozele pe tema gandeste cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul gandeste, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la gandeste, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la gandeste.