BABY EXPO vine la Brasov !

BUCURESTI - 23 octombrie 2006

Comunicat tip General in Social

BABY EXPO - Salonul dedicat nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si Tinerilor Parinti va avea loc in zilele 1-2-3 Decembrie la Sala Sporturilor din Brasov.

BABY EXPO vine la Brasov !

Viitoarele Mamici si tinerii Parinti au o multime de asteptari, griji si intrebari despre nasterea si cresterea noilor membri ai familiei. Un copil este cea mai mare bucurie, dar si o provocare careia trebuie sa ii faca fata.

BABY EXPO vine in intampinarea lor ! Evenimentul este special creat pentru a ajuta Parintii sa aiba toate informatiile atat de pretioase pentru cresterea micutilor, pentru a-i ajuta sa descopere cele mai bune produse si servicii dedicate lor.

La BABY EXPO Brasov participa peste 50 de companii, care prezinta cele mai moderne produse si servicii pentru copii intre 0-5 ani si viitoare mamici : articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, produse alimentare si de igiena, cosmetice, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, vestimentatie pentru gravide, cadouri, carti si CD-uri educative, organizator petreceri pentru copii, foto, asigurari, gradinite etc.

Timp de 3 zile, BABY EXPO a pregatit pentru copii o multime de surprize :
- Spatiu de joaca Chicco – dotat cu tobogane, casute, balansoare, leagane unde copiii se pot juca in voie !
- Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea - 100 de bebelusi arata tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI la mersul de-a busilea si sunt premiati de ursuletul Nestle !
- Atelier de creatie - 3 zile de distractie si competitie creativa : in prima zi, concurs de desen, in cea de-a doua concurs de modelaj din plastilina si in cea de-a treia concurs de pictura !
- Programul de Educatie Rutiera - copiii pot primi acum Primul Permis de Conducere, pentru ca invata regulile de circulatie conducand masinute electrice Peg Perego, sub indrumarea unui agent de politie !
- Hai sa cantam cu Miruna - Copiii canta alaturi de Miruna si primesc o multime de premii !
- Spectacole, cantece si dansuri, clovni si indragite mascote !
- Face-painting si baloane modelate !

Doar la BABY EXPO ! O tombola cu extrageri din ora in ora si peste 50 de premii va asteapta !

Si, pentru ca vizita la BABY EXPO sa fie cat mai placuta si relaxanta, pentru copii si parinti, punem la dispozitie o gama larga de servicii : spatiu de schimb scutece Pampers - spatiu de alaptare la san - spatiu de gustare Nestle - masajul bebelusului by Mustela® - punct de masurare a tensiunii si greutatii Abi Solutions - spatiu foto HP - spatiu de relaxare «IZVORUL ALB».

Intrarea la expozitie costa 3 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii. Pe baza biletului de intrare se participa la tombola cu premii din ora in ora – peste 50 de premii oferite de companiile participante !

Informatii suplimentare pe www.babyexpo.ro.

Despre General Expo

Va asteptam de Vineri, 01 Decembrie pana Duminica 03 Decembrie, zilnic intre orele 10:00 si 19:00, la Sala Sporturilor din Brasov.


Roxana Padureanu - PR
General Expo
021.331.78.45
news@babyexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/baby-expo-vine-la-brasov