BABY Gym, joc si miscare pentru cei mici la BABY EXPO !

BUCURESTI - 18 mai 2010

Comunicat tip General in Sport

Dorna-Izvorul Alb invita parintii cu copii intre 5 si 36 de luni sa participe la BABY Gym – Joc si miscare pentru cei mici. Evenimentul se desfasoara la BABY EXPO in zilele de 27-28-29-30 Mai la Sala Polivalenta din Bucuresti. Programul are scopul de a dezvolta capacitatile motrice, emotionale si senzoriale ale celor mici.

BABY Gym, joc si miscare pentru cei mici la BABY EXPO !

Sub indrumarea specialistilor in kinetoterapie de la Centrul de Gimnastica Kineto BEBE, parintii si copii se joaca, fac gimnastica ... invata sa mearga in echilibru, sa se rostogoleasca, descoperind placerea jocului prin miscare. Tot aici primesc sfaturi legate de cresterea armonioasa a celui mic.

BABY Gym se deruleaza pe perioada celor 4 zile ale expozitiei in sala D la etaj, zilnic intre orele 10.30 -19.00, Duminica pana la ora 16.00. Gimnastica se desfasoara pe echipamente adaptate varstei copilului, special create pentru placere si joc. La o sesiune BABY Gym pot participa 10 copii timp de 20 minute. Inscrierile se fac la fata locului cu 10 minute inainte de inceperea fiecarei sesiuni.

Dorna-Izvorul Alb, partener oficial al evenimentului « BABY Gym, joc si miscare pentru cei mici » ii premiaza pe toti copiii participanti cu o sticluta de apa minerala naturala plata 0,5 l !

La BABY EXPO, parintii gasesc o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, gradinite etc.

Invitam parintii la BABY EXPO, de Joi, 27 Mai pana Duminica, 30 Mai, zilnic intre orele 10.00 si 19.00 (Duminica pana la ora 16.00) la Sala Polivalenta din Bucuresti.Despre General Expo

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro
Daniela Azarmaneche
General Expo
021.331.78.45
0745.20.30.50

info@babyexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/baby-gym-joc-si-miscare-pentru-cei-mici-la-baby-expo