Cel mai senzational produs pentru mamici, acum la BABY EXPO

BUCURESTI - 22 septembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Tibal Prodomain lanseaza in Romania o inovatie de ultima ora : Babycare TENS, aparatul pentru Nastere fara Dureri. Invitam mamicile si viitoarele mamici sa descopere acest produs la BABY EXPO, in zilele de 24-25-26-27 Septembrie la Sala Polivalenta

Cel mai senzational produs pentru mamici, acum la BABY EXPO

Babycare TENS este un aparat cu ajutorul caruia mamica poate controla durerile premergatoare nasterii, ca si pe cele produse de contractiile din timpul nasterii si durerile postnatale.

TENS reprezinta prescurtarea de la Stimulare Electrica Transcutana, adica un aparat care emite stimuli electrici catre terminatiile nervoase responsabile de transmiterea durerii si stimuleaza eliberarea endorfinelor, asa-numitii hormoni ai fericirii. Prin aceste 2 mecanisme, TENS actioneaza ca un calmant ne-medicamentos al durerii. Ce poate fi mai grozav decat sa poti sa-ti controlezi durerea (iar durerile facerii sunt cele mai intense dureri din viata unei femei) si asta fara a recurge la calmante si efectele secundare ale acestora.

TENS e folosit in 80% din maternitatile din Marea Britanie, precum si SUA, si alte tari din Uniunea Europeana. TENS este un dispozitiv medical recomandat de personalitati din domeniul obstetricii, testat clinic.

Babycare TENS poate fi folosit de mamici din saptamana 37 de sarcina pentru controlul durerilor de spate, pentru controlul durerilor din timpul nasterii propriu-zise, dar si dupa nastere pentru dureri premenstruale, dureri de spate, dureri de cap, articulare sau orice tip de durere a celorlalti membri ai familiei.

La BABY EXPO, parintii gasesc o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, gradinite etc.

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro

Despre General Expo

Organizator General Expo
Daniela Azarmaneche
021.331.78.45
0745.20.30.50


info@babyexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/cel-mai-senzational-produs-pentru-mamici-acum-la-baby-expo