Primul produs personalizat BABY EXPO - Termometrul Digital cu masurare rapida !

BUCURESTI - 19 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Social

Lansarea Termometrul Digital cu masurare rapida are loc la BABY EXPO in zilele de 26-27-28 Noiembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Doar la BABY EXPO parintii pot gasi Termometrul digital SCALA SC28 la un pret promotional. Termometrul poate fi achizitionat de la standul INFO sau de la standul Abi Solutions - stand B.11.

Primul produs personalizat BABY EXPO - Termometrul Digital cu masurare rapida !

ABI Solutions, reprezentant unic in Romania al marcilor germane SCALA® si GlucoSmart®, ofera produse cu grad ridicat de fiabilitate, garantat de tehnologia digitala si de standardul de calitate german : tensiometre digitale automate, termometre digitale medicale, termometru digital suzeta pentru bebelusi, termometru digital cu infrarosii cu masurare foarte rapida pe tampla sau in ureche, cantar digital pentru bebelusi, aparat pentru analiza pielii, aparate pentru terapie cu aerosoli, aparate de glicemie si consumabile.

Caracteristici termometru digital :

- masurare in 10 secunde si varf flexibil

- semnal de alarma la starea de febra 37,8ºC

- semnal sonor la sfarsitul masuratorii

- permite scufundarea completa in apa sau dezinfectant

- memoreaza ultima valoare misurata

- dotat cu ecran LCD usor de citit

- validat clinic

- se livreaza impreuna cu baterii, cutie din acril pentru depozitare si manual de utilizare in limba romana

- termen de garantie : 2 ani de la data achizitiei

De peste 20 de ani compania germana SCALA Electronic GmbH ofera produse fiabile si inovative pentru controlul si monitorizarea sanatatii. Plecand de la premisa ca "autocontrolul ofera securitate", compania SCALA a creat o gama completa de termometre, tensiometre, cantare, aparate pentru terapie cu aerosoli, a caror calitate este garantata de tehnologia digitala si de standardele de calitate germane. Termometrul Digital cu masurare rapida BABY EXPO este realizat in parteneriat cu compania ABI Solutions.

Invitam parintii la BABY EXPO de Vineri, 26 Noiembrie pana Duminica, 28 Noiembrie, zilnic intre orele 10.00 si 20.00, iar Duminica pana la ora 17.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Vineri si Sambata, pentru orice bilet cumparat in intervalul 18.00-20.00, parintii primesc cadou 1 invitatie !

Timp de 3 zile, cele peste 150 de companii prezente, asteapta parintii si viitoarele mamici cu o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici.

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro

Despre General Expo

General Expo - Organizator Targuri si Expozitii