Spatiu de Alaptare Philips AVENT la BABY EXPO

BUCURESTI - 19 februarie 2010

Comunicat tip General in Social

VAVIAN Pharma & Philips AVENT acorda o atentie deosebita mamicilor care alapteaza.
Ele sunt invitate la BABY EXPO la Spatiul de Alaptare, intr-un cadru prietenos, curat si discret, special conceput pentru ele si micutul lor.

Spatiu de Alaptare Philips AVENT la BABY EXPO

Sosirea pe lume a unui copil este un eveniment emotionant, dar si foarte solicitant, deoarece implica luarea mai multor decizii. Prima dintre ele se refera la hranirea bebelusului. Fara indoiala, laptele matern este alimentul ideal pentru copil - ii confera protectie impotriva infectiilor, enterocolitelor, problemelor cardiovasculare, obezitate, diabet.

La BABY EXPO, la Spatiul de Alaptare mamicile pot oferi bebelusului laptele mult dorit, primesc informatii utile legate de alaptarea la san si au la dispozitie aparate electrice Philips AVENT pentru sterilizarea accesoriilor si incalzirea hranei.

Un consultant specializat va prezenta mamicilor noutatile Philips AVENT.

Spatiul de Alaptare se afla in noua sala deschisa la etaj, Sala D.

Editia de primavara a Salonului BABY EXPO se desfasoara de Joi, 25 Februarie pana Duminica, 28 Februarie, zilnic intre orele 10.00 si 18.00 (Duminica pana la ora 16.00) la Sala Polivalenta din Bucuresti.

La BABY EXPO, parintii gasesc o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, gradinite etc.Despre General Expo

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro
Daniela Azarmaneche
General Expo
021.331.78.45
0745.20.30.50


info@babyexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/spatiu-de-alaptare-philips-avent-la-baby-expo