Vineri 7 Aprilie incepe BABY EXPO Timisoara !

BUCURESTI - 4 aprilie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

BABY EXPO, Salonul dedicat nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si Tinerilor Parinti se desfasoara in zilele de 7-8-9 Aprilie, la Sala Olimpia din Timisoara.

Vineri 7 Aprilie incepe BABY EXPO Timisoara !

La BABY EXPO Timisoara participa 52 de companii care prezinta cele mai moderne produse si servicii pentru copii intre 0-5 ani si viitoare mamici : jocuri si jucarii, produse de puericultura, articole de imbracaminte si incaltaminte, produse alimentare, produse de igiena, cosmetice, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, vestimentatie pentru gravide, edituri, gradinite, societati bancare si de asigurari, organizator botez si petreceri pentru copii etc.

Pe copii ii asteapta o multime de surprize :
- Spatiu de joaca cu tobogane, casute, balansoare, leagane si tablite magnetice unde copiii se pot juca alaturi de prietenii lor.
- Amprenta de ciocolata - Bebelusii vor picta cu degetelele si isi vor lasa amprentele manutelor in ciocolata, intrand automat in competitia pentru premiile-surpriza
- Circuitul de masinute electrice unde copiii sunt invitati sa invete prin joc regulile de baza ale circulatiei, eveniment realizat cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane,
- Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea - Ursuletul Nestlé ii premiaza pe toti bebelusii participanti.
- Spectacole, cantece si dansuri, concursuri si tombole, clovni si mascote, baloane de sapun, face painting … Ursuletul Nestlé si mascota BOOBOO, clovnii HOP si TOP, mascotele Mini si Max ii vor distra pe copii in fiecare zi si se vor juca impreuna cu ei !

Te asteptam, la Premierea Concursului BABY Star, Vineri 7 Aprilie, ora 12.30 pe podiumul salonului !

Pentru ca vizita la BABY EXPO sa fie cat mai placuta si relaxanta, pentru copii si parinti am pregatit o gama larga de servicii : spatiu de joaca CHICCO - spatiu de gustare Nestlé - picturi pe fata cu Hop si Top - spatiu de schimb scutece Pampers - masajul bebelusului by Mustela® - spatiu de alaptare la san - punct de masurare a tensiunii si greutatii Abi Solutions - spatiu de relaxare Izvorul Alb

Viitoarele Mamici sunt intampinate la BABY EXPO cu cadouri. In plus aici descopera ultimele tendinte in moda pentru gravide, afla mai multe despre celebrarea nasterii si pot primi informatii utile pentru a pregati venirea pe lume a bebelusului !

La standul de Siguranta Auto, taticii vor descoperi gama completa de fotolii auto adaptate varstei copiilor lor, vor participa la demonstratii practice de montaj/demontaj a fotoliilor auto pe bancheta masinii si vor viziona filme care prezinta riscurile nefolosirii fotoliilor auto pentru copii. Fiecare parinte va primi gratuit primul Ghid de Siguranta Auto, oferit de Lyada Euro partener oficial al Sigurantei Auto al salonului BABY EXPO.

Va asteptam, de Vineri 7 Aprilie pana Duminica 9 Aprilie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00, la Sala Olimpia din Timisoara.

Intrarea la expozitie costa 3 lei (30.000 lei vechi) pentru parinti, este gratuita pentru copii si ofera posibilitatea de a participa la Marea Tombola unde se castiga o multime de premii.

Haideti alaturi de noi sa petreceti 3 zile de neuitat la BABY EXPO !

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro

Etapa urmatoare :
BABY EXPO Cluj-Napoca
26-27-28 Mai 2006
Sala Sporturilor
Cluj-Napoca

Despre General Expo

.
Darco Azarmanèche
General Expo
021.331.78.45
darco@babyexpo.ro
darco@babyexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/vineri-7-aprilie-incepe-baby-expo-timisoara