Revoluţie în tratarea căderii părului cu noua moleculă Nanoxidil

BUCURESTI - 3 august 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Stiinta / Cercetare

Divine Skin Inc., companie americană prezentă prin distribuitorii săi pe piaţa romanească din anul 2010, anuntă dezvoltarea unei noi molecule, Nanoxidil. Acest component, din produsele de îngrijire şi tratare locala a scalpului, a fost creat pentru a stimula foliculii din zona vertexului, venind ca o alternativă a minoxidilului, în ceea ce priveste eficacitatea şi tolerabilitatea. Nanoxidilul este un compus inovator, care ofera avantaje unice atunci cand vine vorba de penetrare şi persistenţă, deoarece greutatea lui moleculară este mai mică decat cea a minoxidilului, o substantă chimica care există pe piata încă de acum 30 de ani.

DS Laboratories

DS Laboratories

"Acesta este un pas important înainte în tratamentul topic, şi suntem foarte incântaţi de acest nou component, care, cu siguranţă, va revoluţiona piaţa produselor dermato-cosmetice", a declarat Daniel Khesin, CEO al Divine Skin Inc..

Acesta a mai completat că noile produse pe baza de Nanoxidil vor fi lansate pe piaţă în cel mai scurt timp, datorită faptului că nu trebuie omologate în majoritatea ţărilor de distribuţie, nefiind un produs care să genereze efecte secundare. Odată cu lansarea noilor produse, se preconizează încasări record datorită performanţei cu care acţionează aceste produse, toate acestea fiind rezultatul ultimilor 5 ani de cercetare, dezvoltare şi efort.

Gama de produse Spectral, parte a brand-ului DS Laboratories Inc., va fi prima care va avea în compoziţie Nanoxidl 5%. Acest nou ingredient reuşeşte să obţină rezultate superioare minoxidilului şi să stabilească un nou standard pentru tratamentele locale.

Mecanismul de acţiune a Nanoxidilului este în continuă dezvoltare şi adaptare. Cercetătorii se asteaptă la rezultate crescute şi atenuarea potenţialelor efectelor adverse, în comparaţie cu minoxidilul.

Nanoxidil-ul având o greutate moleculară mai mica faţă de minoxidil poate impulsiona proprietaţile sale de absorbţie pentru o eficacitate mai mare.

"Ne asteptăm ca Nanoxidilul să devină o forţă puternică în lupta împotriva subţierii şi căderii părului, care lucrează mai repede şi mai bine, consolidată cu tolerabilitate." a mai adăugat Khesin.

Nanoxidilul este soluţia potrivită pentru rezultate dovedite, pe care le pot avea persoanele care se confruntă cu o cadere in exces a părului, dar şi alternativă pentru acele persoane care nu au reacţionat pozitiv la tratamentele pe baza de minoxidil.

Despre Rekze Laboratories

Divine Skin Inc. conduce în dezvoltarea biotehnologiei pentru terapii topice, nutriţionale, şi farmaceutice. Produsele sub brandurile DS Laboratories, NutraOrigin, Sigma Skin, Polaris Research Laboratories, Pure Guild se regăsesc pe pieţele din intreaga lume, prin intermediul comercianţilor cu amanuntul on-line si de specialitate, angrosisti de cosmetice, saloane, şi cabinete medicale.

În Romania si Republica Moldova produsele Divine Skin Inc. sunt importate şi distribuite de către Gestione Sinistri Srl.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gestione-sinistri-srl/revolutie-in-tratarea-caderii-parului-cu-noua-molecula-nanoxidil