Softcup – Cupa Menstruala refolosibila disponibila si in Romania

BUCURESTI - 17 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Retail

Fiecare femeie are un secret pentru frumusetea ei si pentru felul in care se simte bine in pielea ei. Atunci cand a fost creat Softcup , intentia specialistilor a fost sa aduca in sfarsit un produs care sa ii dea fiecarei femei acea libertate de a se bucura de fiecare zi din luna.

Softcup - Cupa Menstruala

Softcup - Cupa Menstruala

Perioada menstruatiei aduce pe langa un disconfort fizic general - pe care fiecare femeie il resimte in diverse moduri - si o stare de stres suplimentar generata de felul in care orice femeie trebuie sa isi reorganizeze diversele activitati in functie de acest moment.

 

De cate ori nu ati amanat o zi de plaja si chiar un concediu doar pentru ca erati in perioada menstruatiei?

 

Softcup aduce o solutie simpla si moderna pentru a te simti in largul tau si fara grija petelor in orice zi din perioada ciclului menstrual.

 

Softcup a fost lansat in 1996 sub numele Instead si a fost un produs conceput  dupa asteptarile unei atlete. Ea dorea un produs pe care sa il poata purta pe durata unui triatlon fara a avea grija schimbului de echipament, tampoanele si absorbantele nu ii aduceau aceasta siguranta.

 

Sunt mai multe sportive la nivel mondial care au devenit imaginea Softcup si au promovat avantajele pe care le ofera acest produs unei femei active si moderne – Amanda Beard, multipla campioana olimpica la inot si Martina Guiggi – voleibalista a lotului national din Italia.

 

Ce este Softcup?

Softcup este o cupa flexibila pentru uz intern, ce se plaseaza in jurul colului uterin. Ea colecteaza, nu absoarbe, lichidul menstrual. Este hipoalergenica, nu contine latex si este foarte sigura atunci cand este folosita conform instructiunilor.

 

Ce este Softcup reutilizabil?

Softcup reutilizabil este o cupa menstruala durabila, flexibila, refolosibila ce poate fi purtata pana la 12 ore.

 

De ce ar trebui sa incerc?

Softcup este alternativa perfecta pentru femeile ocupate sau pentru femeile care nu vor sa aiba grija schimbarii tamponului sau absorbantului la fiecare cateva ore. Sportivele de performata vorbesc cu entuziam despre ajutorul oferit de Softcup in timpul curselor lungi. Femeile ce calatoresc nu pleaca niciodata de acasa fara Softcup.

 

    Poti purta Softcup pana la 12 ore.Softcup este confortabil in timpul innotului sau in timpul altor sporturi.Softcup elimina mirosurile menstruale, intrucat lichidul menstrual nu este expus aerului.Softcup sprijina actul sexual in timpul menstruatiei. Poate fi purtat cu incredere si in timpul actului sexual si ofera protectie maxima.Softcup este confortabil, odata introdus nici nu il vei simti.Majoritatea femeilor folosesc cupe menstruale decat tampoane sau absorbante , datorita perioadei mai lungi de utilizare a acestora.Poti folosi Softcup reutilizabil pe durata intregului ciclu menstrual, economisind bani si ajutand mediul inconjurator.Softcup nu are aripioare, fire textile… iti ofera doar libertate!

 

 

Softcup este prietenos cu viata ta!

Nu trebuie sa iti modifici rutina zilnica doar pentru ca esti in timpul menstruatiei. Softcup poate fi purtata in timpul oricarei activitati fizice. Pentru ca este un produs de uz intern, nu are aripioare, astfel poate fi purtat cu orice haina fara a te ingrijora in privinta oricarei urme a menstruatiei.

 

Softcup ofera protectie pana la 12 ore.

 

Softcup sustine actul sexual in timpul menstruatiei

Folosind Softcup, tu si partenerul de viata nu va trebui sa va mai faceti probleme privind petele ramase in urma unui act sexual desfasurat in timpul menstruatiei, cu atat mai mult cu cat nici nu veti simti prezenta cupei in interiorul corpului tau.

 

Softcup mentine „prospetimea”

Mirosurile menstruale sunt urmari ale contactului lichidului menstrual cu aerul. Intrucat Softcup tine lichidul menstrual in interior, elimina posibilitatea aparitiei umezelii si a mirosurilor neplacute.

 

Softcup este prietenos cu corpul tau

Siguranta este foarte importanta cand vine vorba despre sanatatea aparatului reproducator. Instead Softcup detine certificatul de fabricatie ISO 13485:2003 si  este un produs testat si autorizat FDA aflandu-se pe piata de mai bine de 10 ani. Softcup refolosibil este confectionat in totalitate din material hipoalergenic, ne-toxic, ne-iritabil si care nu contine latex.

 

Inregistrand un numar de aproximativ 120 milioane de produse vandute, Softcup nu a primit nici o reclamatie privind incidente ce implica Sindromul de Soc Toxic . (SST).  Se crede ca SST este produs de tulpinile bacteriei Stafilococului Auriu. Studiile sugereaza ca riscul aparitiei SST este legat si de nivelul ridicat de absorbtie al tamponului.

 

Cu cat acesta este mai mare, cu atat riscul aparitiei SST este mai ridicat. Spre deosebire de tampoane, Softcup nu este absorbant si nu modifica nivelul natural al bacteriilor din organism.

 

In Romania, Softcup se poate gasi momentan in lantul de  hipermarketuri Carrefour si in farmaciile Catena din intreaga tara. Produsul se poata achizitiona si online de pe site-ul www.softcup.ro pretul recomandat de vanzare fiind de 29 de lei.

 

Date de contact pentru informatii suplimentare: Ana Maria Tatucu PR Softcup pr@softcup.ro

Despre Rekze Laboratories

La evenimentul de lansare din data de 17 decembrie 2013, dr. Gheorghe Gica , medic specialist Obstretica-Ginecologie Medlife, a prezentat detalii despre folosirea Softcup si in urmatoarea perioada va veni cu raspunsuri la intrebarile consumatorilor sosite pe pagina de Facebook Softcup - https://www.facebook.com/SoftcupRomania.

In Romania, Softcup se poate gasi momentan in lantul de hipermarketuri Carrefour si in farmaciile Catena din intreaga tara. Produsul se poata achizitiona si online de pe site-ul www.softcup.ro pretul recomandat de vanzare fiind de 29 de lei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gestione-sinistri-srl/softcup-cupa-menstruala-refolosibila-disponibila-si-in-romania