Sapte Seri a cucerit Bacaul si Piatra Neamt

BUCURESTI - 30 martie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate
Incepand cu 26 martie, Sapte Seri a lansat editia Bacau-Piatra Neamt, ajungand astfel la cea de-a 14-a publicatie din portofoliu. Orasul Bacau, resedinta de judet, cu o populatie de 175 921 locuitori si Piatra Neamt, important oras turistic vor avea la dispozitie o publicatie menita sa ofere informatii pentru timpul liber.

Sapte Seri a cucerit Bacaul si Piatra Neamt


“Anul 2010 este unul de expansiune. Am avut in vedere orasele Bacau si Piatra Neamt de mai multa vreme si suntem bucurosi ca am reusit sa le oferim locuitorilor acestor doua orase un Sapte Seri activ, plin de informatii si mereu actual. Ne propunem extinderea zonei de aparitie a publicatiei si in alte judete, acoperind astfel ariile de interes pentru cititorii nostri”, a declarat Andras Kovacs, fondator Sapte Seri.
“Sapte Seri este un brand recunoscut si stabil, de 11 ani se dezvolta constant si a devenit deja o publicatie indispensabila pentru petrecerea timpului liber. Ne bucuram pentru aceasta colaborare si suntem convinsi ca Sapte Seri-Editia de Bacau Piatra Neamt, va fi bine primita de public”, a declarat Gabriel Dragan, partener Sapte Seri.
Noua editie va avea un tiraj de 15 000 bucati si va fi distribuit in mai mult de 300 locatii. Cu o structura editorial cuprinzatoare, prin editia bi-saptamanala, cititorii Sapte Seri vor putea afla noutatile in materie de timp liber.

Despre Hemingway Consulting

Despre Sapte Seri
Sapte Seri este primul ghid saptamanal de petrecere a timpului liber si de informatie culturala din Romania. Aparut in anul 1998, Sapte Seri este prezent in cele mai importante 14 orase ale Romaniei si detine, inca de la aparitia pe piata, pozitia de lider, avand cel mai mare tiraj si cea mai extinsa retea de distributie.
www.sapteseri.ro ofera utilizatorilor acces rapid la informatie, pentru toate cele 14 orase in care este distribuita editia tiparita. Structura dinamica a site-ului raspunde nevoii de informare, rapiditate si comunicare a unei societati in dezvoltare.
Parteneriatul cu Vodafone si Cosmote ofera acces nelimitat la informatiile gasite in Sapte Seri, prin varianta programului pentru telefonie mobila.
Sapte Seri este o publicatie auditata BRAT si care are date conform SNA, tiparita in 260.000 de exemplare pe teritoriul Romaniei si cu peste 3.000 de locuri de distributie.
Andreea Neacsu
andreea.neacsu@hemingway.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hemingway-consulting/sapte-seri-a-cucerit-bacaul-si-piatra-neamt