Hemingway Consulting

Hemingway Consulting


Descrierea companiei Hemingway Consulting

Despre BPP :
Fondata in 1976 si avand sediul la Londra, BPP este cel mai mare furnizor de educatie si training profesional pentru profesionistii din industria legala si cea de finante. Este organizat in trei divizii de afaceri: 1. Educatie Profesionala, care furnizeaza certificare si educatie continua in contabilitate si taxe, dezvoltare profesională si servicii îin finante ; 2. Colegiul de Studii Profesionale, care opereaza patru facultati de drept, training de resurse umane si o scoala de afaceri; si 3. Mander Portman Woodward (MPW), care opereaza colegii independente de categoria a cincea si a sasea (similare cu scolile pregatitoare din Statele Unite). BPP este prima institutie din sectorul privat careia i s-a acordat puterea de calificare in Marea Britanie.

Despre Apollo Group, Inc.
Apollo Group Inc. este furnizor de educatie de 30 de ani, oferind studentilor acces si oportunitati academice prin filialele sale. Universitatea din Phoenix, Institutul pentru Dezvoltare Profesionala, Colegiul Planificarii Financiare, Universitatea Internatională de Vest, Universitatea Meritus, Scolile Insight si Apollo Global. Programele educationale si serviciile distincte ale companiei sunt furnizate la nivel de liceu, universitar, postuniversitar si la nive de doctorat în 40 de state din SUA si in Districtul Columbia, Puerto Rico, Canada, Mexic, Chile si Olanda, cat si online pe tot cuprinsul globului.

Despre Apollo Global, Inc.
A fost format in 2007, si reprezinta afacerea comuna (joint venture) dintre Apollo Group Inc. si o firma privata, The Carlyle Group. Viziunea Apollo Global este aceea de a extinde oportunitatea studentilor, de a creste baza cunostintelor din comunitatile in care isi ofera serviciile si sa avanseze peisajul educational mondial. Apollo Global este o filiala consolidata a Apollo Group Inc.


Comunicate Hemingway Consulting :

Vezi toate comunicatele companiei Hemingway Consulting.