Cisco va vinde produse HP OpenView Management

BUCURESTI - 2 decembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

HP a anuntat ca Cisco Systems va vinde solutii HP OpenView pentru a oferi clientilor comuni accesul la o optiune importanta de administrare a infrastructurii retelei lor inteligente. Anuntul evidentiaza abordarea colaborativa a parteneriatului care a devenit un element caracteristic pentru HP si Cisco.


Ca lideri ai domeniului de o perioada lunga de timp si ca parteneri de alianta, HP si Cisco ofera solutii comune care permit realizarea de infrastructuri IT deschise, adaptabile, inteligente. Clientii beneficiaza de asocierea valoroasa dintre solutiile renumite pentru retelele din mediul enterprise ale companiei Cisco cu serverele HP, solutiile sale de stocare si cele de administrare a retelei, lidere in industrie. Companiile s-au angajat impreuna sa ofere produse de calitate superioara la preturi accesibile, proceduri de integrare si servicii de asistenta care implementeaza tehnologii end-to-end si solutii de afaceri clientilor din intreaga lume.
Cisco si HP lucreaza impreuna la crearea unui abordari inteligente privind infrastructura IT. Deoarece un pas initial esential in realizarea infrastructurii IT potrivite pentru afacerea dvs. este o strategie de administrare puternica, Cisco si HP colaboreaza la furnizarea celei mai flexibile si eficiente baze de administrare posibile. Facand parte din portofoliul vast de oferte de management al retelei, software-ul HP de administrare reprezinta acum o optiune pentru clientii Cisco.
Cisco va furniza clientilor o serie de produse HP OpenView planificate sa fie disponibile in primul trimestru calendaristic al anului 2005:
•HP OpenView Network Node Manager Advanced Edition si Starter Edition: Editia Advanced este destinata administrarii oricarei retele complexe, de orice dimensiune, si detectarii rapide a problemelor, minimizand in acelasi timp necesarul de hardware si software. Editia Starter identifica in mod automat dotarile si monitorizeaza elementele retelei in scopul imbunatatirii disponibilitatii acesteia. Ambele produse reduc costul total al utilizarii prin cicluri de reparare rapide.
•HP OpenView Smart Plug-in pentru IP Multicast: Un add-on HP OpenView Network Node Manager ajuta la monitorizarea si administrarea in timp real a aplicatiilor importante ale afacerii si a comunicatiilor, inclusiv pentru streamingul audio/video, informatiile bursiere, transmisiile web, serviciile de stiri, jocurile.
•HP OpenView Route Analytics Management System (RAMS): Ofera vizibilitate in timp real asupra performantelor de comutare ale retelei, ajutand clientii sa micsoreze costurile, sa faca economie de timp si sa imbunatateasca productivitatea.
•HP OpenView Performance Insight Report Pack pentru Cisco IP Telephony: Ofera rapoarte complexe si personalizabile despre administrarea performantelor retelei, permitandu-le organizatiilor sa-si planifice capacitatea retelelor de telefonie IP.
•HP OpenView Performance Insight Report Pack for Network Node Manager: Ofera o imagine completa a starii interne in cazul evenimentelor ce apar in retea si a gradului de disponibilitate a acesteia pentru a ajuta organizatiile sa beneficieze de cele mai potrivite contracte pe nivele de service.
•HP OpenView Telecom Management Information Platform (TeMIP) Light: Un sistem de suport operational (Operations Support System – OSS) pentru administrarea retelelor si serviciilor de comunicatii, adresandu-se nevoii operatorilor de retele fixe, wireless si de date.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/cisco-va-vinde-produse-hp-openview-management