Concursul de fotografie digitala „Snap SMC!” are un castigator din Romania

BUCURESTI - 10 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

In cadrul penultimei etape a concursului de fotografie digitala „Snap SMC!”, desfasurata in luna februarie 2004, a fost desemnat castigator Mihai Tatarca din Brasov. Premiul consta intr-un receiver Universal Wireless Multimedia SMC.

La concurs poate participa orice persoana in varsta de peste 18 ani care trimite o fotografie digitala ce include una dintre siglele folosite de SMC Networks, care pot fi descarcate de pe site-urile www.smc.com sau www.smc-europe.com din sectiunea dedicata competitiei.

Criteriile de apreciere a lucrarilor sunt: componentele estetice, vizibilitatea marcii SMC, originalitatea si designul (text, imagine, layout, grafica).

Concursul a inceput in luna octombrie 2003 si a avut etape lunare, ultima avand loc intre 1 si 31 martie a.c., castigatorul urmand sa fie desemnat pe 1 aprilie.

Receiver-ul Universal Wireless Multimedia este un dispozitiv de divertisment deosebit de performant, conectabil la retea, care transmite muzica (inclusiv MP3 si radio prin internet MP3), imagini si filme de la calculatorul conectat la retea catre centrul de divertisment casnic. Echipamentul se conecteaza la reteaua cablata sau wireless pentru a accesa muzica, fotografii si filme aflate pe Internet sau stocate pe hard discul calculatorului; conectarea la echipamentele destinate divertismentului, precum televizoarele si receptoarele stereo, se face prin conectori standard A/V. Furnizand cea mai inalta performanta a tehnologiei wireless 802.11a/g, viteza si latime de banda care optimizeaza aplicatiile solicitate (precum streaming-ul video), acest echipament reprezinta nucleul celei mai performante solutii disponibile pentru retelele de divertisment casnic.

Pentru mai multe informatii privind concursul, vizitati www.smc.com sau www.smc-europe.com.