HP face cunoscuti castigatorii premiilor anuale HP Software Business Partner

BUCURESTI - 6 decembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

HP a anuntat in cadrul conferintei HP Software Universe pe cei 19 castigatori ai premiilor anuale HP Software Business Partner pentru regiunea Europa, Orientul Mijociu si Africa (EMEA). Companiile castigatoare fac de acum parte din istoria celor sapte ani de succes in comunitatea partenerilor software HP din EMEA.

“Acest grup de castigatori este intr-adevar deosebit: anul 2004 a marcat cateva puncte de reper si realizari fara precedent in business-ul software al HP in regiunea EMEA, datorita in buna parte angajarii ferme a celor mai dedicati parteneri ai nostri”, spune Cesare Capobianco, prim-vicepresedinte si director general al unitatii de afaceri Software Global din HP EMEA. “Felicitam si multumim acestui grup unic de companii pentru activitatea lor sustinuta si participarea alaturi de HP la imbunatatirile aduse solutiilor si serviciilor companiei”.
O caracteristica comuna al tuturor organizatiilor partenere castigatoare este experienta de clasa mondiala in implementarea produselor HP OpenView si HP OpenCall. HP OpenView este elementul central a portofoliului HP de software de management si ajuta la transformarea in realitate a conceptului de “implementare a tehnologiei informatiei ca serviciu”. HP OpenCall este cea mai importanta platforma pentru noua generatie de aplicatii si solutii ce permit folosirea vocii. Companiile castigatoare sunt:
Cipru: GCC Computer LTD
GCC Computer a implementat produsul HP OpenView la o universitate locala pentru a permite scolii sa integreze administrarea retelei si sistemelor precum si functiile de helpdesk intr-un mediu consolidat de management al serviciilor IT. Se anticipeaza ca proiectul de la universitate va oferi noi oportunitati de implementare a solutiilor HP OpenView in Cipru.
Danemarca: Kerfi Denmark A/S
Kerfi Denmark a avut realizari deosebite anul acesta datorita implementarii intregului portofoliu de solutii HP OpenView in conturi strategice noi. Kerfi Denmark s-a remarcat de asemenea pentru cunostintele deosebite in managementul serviciilor IT.
Franta: Artesys-Osiex
Artesys-Osiex a inregistrat o crestere a veniturilor obtinute pentru licentele HP OpenView de 453% fata de anul anterior, ca rezultat al contracteor importante incheiate cu diferite companii, precum FININFO – un furnizor important de servicii de informare pentru serviciile financiare din Marea Britanie, Franta, Germania si Spania. HP OpenView va ajuta FININFO sa monitorizeze si gestioneze performantele sistemelor IT critice.
Germania: Siemens Business Services GmbH & Co. OHG
Ca unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de pe piata serviciior informatice, Siemens Business Services (SBS) asigura suport clientilor sai pentru transformarea in “organizatii in timp real”. Ca integrator de sistem experimentat, SBS creeaza cele mai bune solutii in clasa lor care accelereaza procesele critice ale afacerii prin combinatia potrivita intre consultanta, tehnologie si expertiza in implementare.
In 2004, SBS a obtinut rezultate semnificative prin castigarea unor contracte cheie pentru HP OpenView, facand investitii mari in instruirea in managementul serviciilor IT si dezvoltarea echipei de specialisti certificati in HP OpenView. SBS a castigat recent un proiect cu departamentul apararii din Germania.
Germania: ncc Consulting
ncc Consulting a avut un rol esential in patrunderea HP pe piata firmelor mici si mijlocii, printr-o intelegere profunda a necesitatilor IT si solicitarilor acestora. Cunostintele si expertiza ITSM, cele mai bune procedee din biblioteca de infrastructura IT (ITIL – IT Infrastructure Library) si in managementul IT au contribuit de asemenea la succesul inregistrat de ncc Consuting pe piata IMM-urilor si in marile organizatii. In 2004, compania a inregistrat cea mai mare crestere a venitului – de peste 300% - in randul partenerilor HP software din Germania.
Grecia: Synet S.A.
Synet s-a dovedit a fi unul dintre cei mai puternici parteneri HP in domeniul software din Grecia prin implementarile de succes ale produsului HP OpenView in sectoarele farmaceutic, bancar si de telecomunicatii. Intr-unul din proiecte, Synet a furnizat solutii software de management bazate pe HP OpenView uneia dintre cele mai mari retele de distribuitori a unei companii farmaceutice multinationale cu sediul in Grecia.
Israel: Xor
Xor este lider in furnizarea de solutii de infrastructura software adaptabile pentru administrarea si securitatea sistemelor enterprise, care ajuta companiile sa obtina mai mult din investitiile existente in tehnologia informatiei. Compania este recunoascuta pentru rolul pe care il are pe piata locala – in special pentru implementarea HP OpenView la Israeli Defense Forces (IDF). Solutia de la IDF include produse Xor certificate HP care completeaza platforma HP OpenView. Solutia ofera monitorizarea in timp real a retelei si a aplicatiilor, inclusiv fluxul proceselor care arata interdependentele dintre sanatatea sistemului si procesee vitale ale afacerii, care le permit administratorilor sa controleze incidentele sensibile ca timp si sa minimizeze tipul de nefunctionare.
Italia: Betanet
Betanet se afla printre primii trei parteneri HP in domeniul software din Italia, foarte activ in sectoarele de telecomunicatii si productie. In contractul incheiat recent cu Vodafone, Betanet a vandut si a implementat un proiect de consolidare a unui centru de date european. Un alt contract important a fost semnat cu Ferrero, in cadrul caruia Betanet a furnizat o solutie ITSM bazata pe HP OpenView care gestioneaza peste 50 de sisteme IBM AS400.
In 2004, Betanet a inregistrat o crestere cu 20% a venitului din licente HP OpenView. Betanet face parte din grupul Beta 80, aflat in topul primelor 100 de companii IT&C din Italia.
Olanda: NetScope
NetScope a castigat un proiect cu orasul Arnhem din Olanda, pentru asigurarea vizibilitatii privind starea, performantele si disponibilitatea infrastructurii IT si a resurselor orasului. Nivelul ridicat de cunostinte depre HP OpenView si mediul de lucru Novell au reprezentat atuuri importante in alegerea NetScope.
Portugalia: ParaRede
ParaRede a repurtat succes intr-un mediu cu un ridicat nivel competitional implementand HP OpenView la aproape toti furnizorii importanti de telecomunicatii din Portugalia, invingand IBM, Computer Associates si BMC in cateva licitatii cheie.
Rusia: IBS
IBS a contribuit la transformarea managementului serviciilor IT in realitate in toate organizatiile mari din Rusia din sectoarele serviciilor financiare, guvernamental, petrol si gaz, printre care se afla: Banca Centrala a Rusiei, RAO United Energy Systems, LukOil si Ministerul Finantelor. IBS are rezultate bune si pe piata telecomunicatiilor, unde a creat recent un centru de prezentare a solutiilor software specifice acestui sector.
Spania: ARISTA Ingenieria Tecnologica
In 2004, GRUPO ARISTA a furnizat solutii HP OpenView pentru trei clienti importanti din industria apararii - centrul de evaluare si activitati strategice, Institutul National pentru Tehnologia Aerospatiala si sediul central al armatei spaniole – in ciuda unui mediu cu un inalt grad competitional.
Slovenia: Hermes Plus d.d.
Hermes Plus s-a remarcat prin activitatea sa la Vzajemna, cea mai mare companie caritabia de asigurari de sanatate din Slovenia. Aceasta a constat in prima implementare de management al serviciilor IT din Slovenia: Hermes Plus a implementat nivele de service remarcabile, evidentiate de gradul ridicat de satisfactie al clientilor.
Elvetia: Bechtle Data AG
In primul an de cand a obtinut statutul de partener software HP, Bechtle Data a realizat un proiect de dimensiuni mari la Coutts Bank von Ernst din Zurich, care a implicat implementarea HP OpenView Operations pe platforma Windows. Bechtle este un integrator de sisteme de succes din Elvetia, care a inclus HP OpenView in portofoliul sau extins de servicii pentru a asigura expertiza in managementul sistemelor si stocarii.
Bechtle Data a inregistrat un numar important de succese ca partener HP pentru serverele de intreprindere si stocare. Imbunatatirile aduse portofoliului de HP OpenView contribuie la atingerea obiectivului firmei de a le furniza clientilor solutii fiabile, de succes.
Turcia: Telenity
Telenity s-a evidentiat prin participarea la proiectul Turk Telecom de realizare a celei mai importante implementari din Europa a unui centru de mesagerie unificata si de servicii de transmisie de mesaje scurte (SMS) pe linii fixe, care va functiona pe platforma HP OpenCall. Faza initiala a proiectului va deservi pana la cinci milioane de utilizatori activi prin 10.000 de canale de voce in noua localitati aflate la distanta. Telenity va furniza de asemenea aplicatii multiple, precum telefonia virtuala pre-platita, posta vocala imbunatatita si mai multe aplicatii text-voce pe patforma sa Canvas Service. Aceasta platforma se bazeaza pe HP OpenCall Media Platform ca tehnologie de baza.
Marea Britanie: Partners in IT
In ultimii opt ani, Partners in IT s-a impus ca unul dintre cei mai importanti parteneri software HP din Marea Britanie. Acest premiu recunoaste nu numai performantele financiare deosebite – o crestere cu 60% a venitului obtinut din vanzarea de licente HP OpenView – ci si succesele sale in colaborarea cu noi clienti software HP, precum IOKO si Yorkshire Water, pentru a aminti numai cativa. Distinctia HP Software Business Partner of the Year este cea de-a treia obtinuta recent pentru parteneriatele cu HP. La inceputul acestui an, compania a mai primit distinctiile HP Software si HP OpenView Services Integrator Channel Excellence.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-face-cunoscuti-castigatorii-premiilor-anuale-hp-software-business-partner