HP ofera solutii flexibile si eficiente pentru tiparirea pe plan local a documentelor de afaceri

BUCURESTI - 17 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

Noile medii de tiparire HP imbunatatesc posibilitatile de comunicare din mediul de afaceri.

HP ofera solutii flexibile si eficiente pentru tiparirea pe plan local a documentelor de afaceri

HP a anuntat extinderea portofoliului sau de medii de tiparire destinat comunicarii in mediul de afaceri. Lansarea etichetelor HP, a hartiei HP LaserJet si completarea gamei de hartie fotografica ofera firmelor oportunitatea de a-si valorifica mai bine posibilitatile de tiparire interne, asigurand o calitate deosebita a documentelor tiparite si o eficienta sporita.
“HP se gaseste in permanenta in avangarda promovarii solutiilor pentru asigurarea succesului in afaceri, care le permit clientilor sa isi mentina nivelul competitional si sa isi maximizeze potentialul. Bazandu-se pe pozitia de lider a HP pe piata solutiilor de imprimare, gama noastra completa de medii de tiparire pentru documentele de afaceri le ofera firmelor oportunitatea de a folosi imprimarea color in activitatile de birou”, afirma Kim Holm, vicepresedinte si director general pentru consumabile HP in grupul IPG din regiunea EMEA.
Ca urmare a faptului ca un numar tot mai mare de firme tiparesc local documentele de care au nevoie, HP le ofera in prezent clientilor etichete HP care sa corespunda necesitatilor acestora. Etichetele HP au scopuri multiple si sunt destinate a fi folosite atat pe imprimantele Inkjet cat si pe cele LaserJet. Etichetele sunt disponibile la dimensiuni diferite cuprinse intre 38x21,2 mm si 105x148 mm si in pachete care contin 100 pana la 2400 etichete.
Este recomandabil ca gama de etichete HP sa fie folosita cu imprimante si cerneluri HP. Mediile de tiparire au fost supuse unor teste de calitate riguroase pentru verificarea faptului ca etichetele nu se aglomereaza si se usuca rapid, astfel incat etichetele tiparite sa nu se inmoaie sau rupa in timpul imprimarii. Etichetele sunt compatibile cu Microsoft Word si alte produse software de formatare standard a etichetelor.
Tiparirea locala a etichetelor permite firmelor sa economiseasca timp si bani. Etichetele HP imprimate in cadrul firmei pot contribui la diminuarea costului total de tiparire si la reducerea taxelor de transport. Mai mult, imprimarea in interiorul firmei permite mai multa flexibilitate si control in cazul modificarilor de ultim moment, necesitatii asigurarii unei comenzi minime si asigura un timp de raspuns mai bun.
Folosirea culorilor in materialele tiparite imbunatateste audienta si impactul informatiilor. HP a identificat necesitatile firmelor si le ofera solutiile potrivite pentru realizarea pe plan local a documentelor de dimensiuni mici, tiparite color, ceea ce nu se putea realiza pana in prezent la calitatea profesionala a tiparului offset. HP furnizeaza o serie de solutii de tiparire destinate tiparirii de documente profesionale color in interiorul companiilor.
De la 1 mai sunt disponibile noi varietati de hartie proiectate special pentru imprimantele LaserJet si de hartie foto destinate necesitatilor de comunicare din mediul de afaceri. Clientii imprimantelor LaserJet pot beneficia pentru prima oara de imagini color de o calitate extraordinara si de text cu un grad inalt de claritate, caracteristici asociate de obicei cu tehnologia inkjet. Aceasta noua oferta permite realizarea de documente profesionale color care sa includa fotografii sau sa inglobeze imagini in text.
Tipul de hartie LaserJet Photo permite crearea de documente destinate clientilor, care pot include fotografii si imagini grafice. Disponibila in variantele mata (A4), semilucioasa si lucioasa (A3 si A4), aceasta hartie corespunde cerintelor de temperatura si electrice ale imprimarii laser duplex. Tipurile de hartie lucioasa si semilucioasa au o acoperire speciala pe ambele fete, care permite producerea rapida, in cadrul organizatiei, a documentelor pretentioase.
In plus, HP a cret medii de tiparire LaserJet superlucioase si mate destinate a fi folosite cu imprimantele HP LaserJet color si high end, de exemplu cu HP Color LaserJet 9500. Hartia HP Laser are grosimea de 160 g/m2 si este disponibila in variantele mata si semilucioasa. Destinata prezentarilor originale si ofertelor, hartia HP Laser le permite firmelor sa realizeze pe plan local documente de calitate deosebita la costuri reduse.
Folosind noile solutii care permit tiparirea locala a documentelor de afaceri si a celor color, firmele pot realiza economii importante si beneficia de avantaje competitionale.

Disponibilitate
Etichetele HP sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si cantitati oferind mediului de afaceri si utilizatorilor de acasa flexibilitatea necesara satisfacerii nevoilor lor. Etichetele sunt disponibile pe piata de la 1 mai 2004.

•HP Label (Q6560A) 38 x 21,2 mm
1625 etichete, pachete de 25 de bucati
•HP Label (Q6558A) 70 x 36mm
600 etichete, pachete de 25 de bucati
•HP Label (Q6559A) 70 x 36 mm
2400 etichete, pachete de 100 de bucati
•HP Label (Q6557A) 70 x 42,3 mm
2100 etichete, pachete de 100 de bucati
•HP Label (Q6554A) 97 x 42,3 mm
300 etichete, pachete de 25 de bucati
•HP Label (Q6555A) 97 x 42,3 mm
1200 etichete, pachete de 100 de bucati
•HP Label (Q6556A) 105 x 37 mm
1600 etichete, pachete de 100 de bucati
•HP Label (Q6553A) 105 x 74 mm
800 etichete, pachete de 100 de bucati
•HP Label (Q6551A) 105 x148 mm
100 etichete, pachete de 25 de bucati
•HP Label (Q6552A) 105 x148 mm
400 etichete, pachete de 100 de bucati

De la 1 mai tipurile de hartie HP LaserJet sunt disponibile intr-o varietate de pachete si dimensiuni.
•Hartie HP Laser, mata (Q6544A)
•format A4, 150 coli
•Hartie HP Laser, slab lucioasa (Q6542A)
•format A4, 200 coli
•Hartie foto HP Laser, lucioasa (Q6547A)
•format A4, 200 coli
•Hartie foto HP Laser, lucioasa (Q6548A)
•format A3, 200 coli
•Hartie HP Laser, mata (Q6550A)
• format A4, 100 coli


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-ofera-solutii-flexibile-si-eficiente-pentru-tiparirea-pe-plan-local-a-documentelor-de-afaceri