HP simplifica modul de achizitie si utilizare a tehnologiei Blade pentru companiile mici

BUCURESTI - 27 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

HP anunta disponibilitatea unor noi solutii HP BladeSystem pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM), precum si a noi materiale de instruire pentru a ajuta partenerii din reteaua de distributie sa vanda mai bine solutiile blade in acest segment.

O componenta principala a acestei oferte este un nou suport accesibil de stocare in rack 1U pentru sursele de alimentare, care accepta maximum sase unitati hot-plug, fiind ideal pentru implementarile mai mici, cu un singur suport pentru servere Blade.
Aceasta solutie HP BladeSystem ofera si compatibilitate cu produsele de generatie mai veche, permitandu-le IMM-urilor sa valorifice investitiile anterioare in IT, prin montarea in acelasi rack a serverelor HP existente, a sistemelor de stocare si a echipamentelor pentru retea. De asemenea, poate fi „scalata” si accesibilitatea – noi servere, sisteme de stocare si de extindere a capacitatii retelei pot fi adaugate simplu, pe masura ce necesitatile companiei cresc.
Sursa de alimentare poate fi achizitionata si ca parte componenta a unui pachet de solutii, care ofera elementele esentiale pentru a ajuta o companie sa realizeze rapid o implementare HP BladeSystem. Pachetul include un server Blade HP ProLiant, un suport HP BladeSystem, un nou suport 1U cu doua surse de alimentare si software de management.
Noua solutie si programul de instruire fac parte din programul Servere Blade pentru mediul de afaceri (HP Blades for Business), una dintre cele trei componente ale programului HP ProLiant Business Advantage, axat pe furnizarea unor solutii de servere standardizate pentru clientii din sectorul IMM.
Anuntat pentru prima data in luna martie, programul HP ProLiant Business Advantage extinde initiativa HP Smart Office, care ofera IMM-urilor si partenerilor din reteaua de distributie programe de instruire, servicii si instrumente de marketing, precum si indrumare avizata, pentru a simplifica deciziile de achizitii IT.
Suita HP BladeSystem Management ajuta la reducerea costurilor si simplifica managementul serverelor
De asemenea, HP ofera in prezent si o versiune de software unica a suitei HP BladeSystem Management. Pachetele de software pun la dispozitia IMM-urilor toate instrumentele necesare pentru a implementa, optimiza si securiza noua solutie HP BladeSystem, inclusiv instrumente pentru simplificarea managementului, implementare automata, performanta optimizata, exacutarea patch-urilor software si gestionarea vulnerabilitatilor.
Acest pachet software poate fi achizitionat intr-o varianta de opt licente, pentru un suport de servere blade existent, sau in oferta BladeSystem Management Suite Enclosure Bundle, formata din 16 licente, recomandata pentru suporturile compacte de servere blade BL30p sau BL35p.
Noi servicii de suport simplifica instalarea solutiilor HP BladeSystem pentru IMM-uri
Solutiile HP BladeSystem sunt suportate de un portofoliu extins de servicii oferite de profesionisti HP care lucreaza cu o retea globala de parteneri de top, valorificand experienta complexa si vasta a acestora in proiectare, design si management al solutiilor blade.
Pentru a raspunde cerintelor in crestere ale clientilor privind un serviciu integrat de pornire pentru infrastructura HP BladeSystem, HP Services a creat un nou pachet, HP Installation and Startup for BladeSystem Infrastructure, conceput pentru instalarea eficienta a serverelor HP blade, a suporturilor de servere, a sistemelor de operare si a instrumentelor de management.
HP le ofera specialistilor locali mijloacele necesare pentru a ajuta IMM-urile sa inteleaga beneficiile solutiilor HP BladeSystems
HP a creat programe de instruire, instrumente de marketing si stimulente pentru partenerii din reteaua de distributie, pentru a-i ajuta sa vanda mai bine, sa imbunatateasca livrarile si sa asigure suport pentru solutiile HP BladeSystem destinate clientilor din zona IMM. Disponibil acum, kit-ul de vanzari HP BladeSystem Partner le permite partenerilor din reteaua de distributie sa-si creeze o viziune rapida a celor mai noi promotii, programe de instruire pentru parteneri, produse si servicii colaterale, proiectate pentru a-i ajuta sa vanda mai bine solutiile BladeSystem. In plus, partenerii din America de Nord si EMEA aflati in curs de autorizare sau participanti la programele Partner Sell si Deliver ProLiant Segment of the Authorized Service Delivery Partner (ASDP) pot furniza acum serviciile de suport HP BladeSystem HW Maintenance, depanare hardware, servicii de garantie si post-garantie.
Incepand de luna aceasta, portalul Americas Partner va contine link-uri catre un ghid de solutii dedicate serverelor blade pentru mediul de afaceri, e-training, link-uri catre roadshow-ul mondial HP ProLiant, servicii colaterale pentru clienti, modele personalizabile de marketing direct si prezentari ale solutiilor. Este planificat de asemenea si un seminar web dedicat serverelor blade pentru mediul de afaceri.
Roadshow-ul va aduce solutiile HP BladeSystem mai aproape de clientii si partenerii din reteaua de distributie, pentru demonstratii practice ale modului in care serverele blade pot ajuta IMM-urile sa-si rezolve problemele de afaceri. In cadrul roadshow-ului vor fi vizitate peste 40 de orase din America de Nord, 20 din zona EMEA si 8 din Asia-Pacific.
Spre deosebire de componentele individuale montate in rack, solutiile HP BladeSystem sunt solutii modulare care integreaza servere, sisteme de stocare, echipamente pentru retea, software de management si alimentare. Accesibile si scalabile, solutiile HP BladeSystem sunt ideale pentru companiile care doresc sa-si mareasca infrastructura treptat, sa-si consolideze resursele intr-o platforma standardizata sau sa construiasca o noua afacere cu resurse limitate. Aceste solutii ii ajuta sa micsoreze costurile de management, complexitatea cablarii si consumul de energie, oferind astfel un cost total de proprietate mai redus decat in cazul mediilor traditionale de servere montate in rack, precum si o recuperare mai rapida a investitiilor in IT.
Mai multe detalii despre programul Servere blade pentru mediul de afaceri (Blades for Business) sunt disponibile la adresa www.hp.com/go/bladesforbusiness.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-simplifica-modul-de-achizitie-si-utilizare-a-tehnologiei-blade-pentru-companiile-mici