Impresionati pe oricine cu noul HP Photosmart R707

BUCURESTI - 14 aprilie 2004

Comunicat tip General in IT&C

HP a anuntat lansarea primei camere digitale din noua serie R, HP Photosmart R707, o combinatie intre aspectul neted si inovatiile tehnice cu un inalt grad de functionalitate, care ofera tuturor utilizatorilor posibilitatea de a obtine fotografii digitale de o calitate exceptionala.

Impresionati pe oricine cu noul HP Photosmart R707

Camera digitala HP Phtosmart R707, cu o rezolutie impresionanta de 5,1 Mega Pixeli, este un model compact care introduce noul aspect distinct al HP. Cu masca din otel inoxidabil, aspectul asimetric al carcasei, curbele specifice si sistem de prindere „wave-style”(sub forma de valuri), acest model are un aspect modern si un numar mare de elemente unice, noua camera facand fotografia digitala si mai usoara si mai placuta.
Oferind un zoom total de 24x (3x optic si 8x digital) si 10 moduri de fotografiere, camera digitala HP Photosmart R707 va permite sa efectuati fotografii clare de la aproape orice distanta, fiind ideala pentru fotografii amatori care vor sa aiba la indemana mai multa putere si creativitate.
Camera digitala HP Photosmart R707 aduce si o multime de facilitati inovatoare care ii ajuta pe utilizatori sa realizeze fotografii de calitate si sa beneficeze de o experienta digitala deosebita. Printre acestea se numara o premiera mondiala - o optiune interna a camerei de anulare a efectului de ochi rosii, care poate corecta fotografiile dupa efectuarea acestora; precum si o tehnologie patentata de HP privind luminozitatea adaptabila, care asigura luminarea automata a zonelor selectate ale fotografiilor cu contrast mare pentru a crea imagini mai luminoase si mai realiste. O lumina de asistare cu focalizare automata ajuta de asemenea la realizarea de fotografii clare chiar si in locuri cu luminozitate scazuta.
Camera digitala HP Photosmart R707 beneficiaza de asemenea de tehnologia HP Instant Share, care permite descarcarea, tiparirea, vizualizarea si distribuirea cu usurinta a imaginilor prin email sau prin retea. O alta facilitate deosebita o reprezinta senzorul de orientare inclus in camera digitala HP Photosmart R707. Fiecare fotografie este asezata automat in pozitia corecta cand este afisata pe un ecran LCD sau TV – permitand distribuirea cu usurinta, fara efort a oricarei colectii de fotografii.
O alta noutate oferita in premiera mondiala de camera digitala HP Photosmart R707 o reprezinta facilitatea de previzionare panoramica inclusa intr-un aparat fotografic. Proiectat pentru fotografii multiple succesive eficiente cu peisaje, acest sistem afiseaza o imagine semitransparenta a fotografiei anterioare pe ecranul LCD in loc sa-l lase pe utilizator sa ghiceasca de unde trebuie sa inceapa urmatoarea fotografie. Pe langa acuratetea suplimentara oferita astfel, modul fotografic HP Panorama uneste apoi fotografiile in momentul in care ele sunt descarcate pe calculator, oferind o imagine finala unitara. Inca o premiera a industriei este posibilitatea de a revedea intreaga panorama pe ecranul LCD al camerei in playback.
Camera digitala dinamica HP Photosmart R707 incorporeaza de asemenea o tehnologie interna patentata, HP Photo Adviser, care analizeaza fotografiile utilizatorului si sugereaza modalitati de imbunatatire a focalizarii sau expunerii. Perfecta pentru orice fotograf in curs de formare, aceasta facilitate ingenioasa ajuta la realizarea de fotografii cu aspect profesional printr-o simpla apasare pe buton.
In afara camerei digitale HP Photosmart R707, HP lanseaza si o statie de docare destinata camerelor digitale HP Photosmart din seria R, un dispozitiv flexibil si usor de folosit vandut fie impreuna cu camera fie separat. Aceasta statie de docare multi-functionala poate incarca acumulatorii Li-Ion din aparat oferind in acelasi timp si spatiu de incarcare pentru acumulatori suplimentari. Statia poate fi conectata la un PC sau Mac si foloseste HP Instant Share pentru a permite descarcarea usoara, tiparirea si trimiterea imaginilor prin email. Ea poate fi de asemenea conectata la un televizor pentru a putea viziona imaginile sub forma de slide-show folosind telecomanda.
Camera digitala HP Photosmart R707 este dotata in mod standard cu acumulatori Li-Ion, cablu de conectare la calculator, cablu de conectare la imprimanta, software HP Image Zone, banda pentru fixarea de incheietura, manual si transformator AC. Ca accesorii optionale ea mai poate fi dotata cu un set suplimentar de acumulatori, incarcator rapid si geanta de transport.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/impresionati-pe-oricine-cu-noul-hp-photosmart-r707