Maratonul digital Xerox imprima ritmul

BUCURESTI - 10 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

Intr-un an olimpic, in care Xerox este implicat in interiorul si in afara terenurilor de sport, echipa de specialisti de la Xerox Romania le propune celor interesati de a afla cum pot deveni la randul lor campioni ai noii ere informationale sa i se alature in Maratonul digital Xerox imprima ritmul, ce va trece in perioada 10 – 31 mai prin 10 orase ale tarii: Bucuresti, Sibiu, Cluj, Timisoara, Bistrita, Miercurea Ciuc, Iasi, Bacau, Galati si Constanta.

Maratonul digital Xerox imprima ritmul


Anul 2003 si primul trimestru al acestui an au marcat schimbari in strategia companiei, care si-au dovedit eficacitatea prin rezultatele financiare obtinute in aceasta perioada. In prezent, compania urmareste dezvoltarea a trei directii prioritare: echipamentele destinate activitatilor de birou, echipamentele de productie si serviciile.

In privinta echipamentelor de birou, Xerox dispune de cea mai vasta linie de produse cu valoare recunoscuta destinata firmelor de orice dimensiune.

In domeniul echipamentelor de productie, Xerox este lider al noului val “business of printing”, sprijinind tipografiile si organizatiile care produc un volum mare de documente sa realizeze tranzitia de la offset la lumea mai dinamica a tiparului digital.

Gama complexa de servicii, experienta fara egal a specialistilor Xerox in administrarea fluxului continuu de hartii si documente digitale, esentiale in mediul de afaceri actual, consolideaza pozitia de lider a Xerox ca furnizor pentru mediul de business.

“Asistam in prezent la o modificare a raportului dintre tehnologie si informatie, balanta inclinandu-se in favoarea celei din urma. Xerox, compania documentelor, este pregatita sa ofere cele mai eficiente solutii pentru noua perioada din istoria IT-ului. Specialistii Xerox ii ajuta pe clienti sa analizeze interactiunea dintre oameni, procese si tehnologii pentru a identifica economiile reale si masurabile pe care le pot realiza” – declara Radu Bömchis, Indirect Office Manager Romania & Moldova.

Intalnirile, organizate de specialistii de la Xerox Romania impreuna cu partenerii locali, urmaresc prezentarea unor solutii de succes, ce se bucura deja de aprecierea clientilor, precum si a catorva solutii noi.

„Road show-ul reprezinta o oportunitate deosebita de a le prezenta clientilor din tara o parte din portofoliul foarte variat de produse pe care il ofera Xerox. Noile solutii beneficiaza de performante ridicate, sunt accesibile si au cele mai bune costuri de operare de pe piata. Inalta performanta este obiectivul pe care-l urmareste orice companie, iar managementul eficient al documentelor inteligente reprezinta unul dintre mijloacele atingerii sale, permitand accesul rapid si sigur la informatia care inseamna putere”.– afirma Radu Bömchis.

Vor fi prezentate in premiera urmatoarele sisteme:
Xerox 2101 – o solutie de tiparire si finisare de documente alb-negru cu insertii color, ce se adreseaza birourilor ce au nevoie de un volum mare de documente si tipografiilor de volum scazut si mediu.
Xerox 10600 – un echipament de productie si captare a documentelor tehnice color de format mare, destinat tiparirii de afise, banere, alte materiale promotionale ce sunt supuse unor conditii de luminozitate, caldura, umiditate solicitante.
WorkCentre M24 - un echipament multifunctional color de birou ideal pentru grupurile mici de lucru, carora le ofera calitate, viteza si usurinta in utilizare la costuri accesibile, realizand echilibrul ideal intre functionalitate si pret. Pe acest echipament va fi prezentata o solutie de asigurare a unui flux de documente securizat, folosind aplicatia FlowPort.

Va mai fi prezentata o gama de sisteme existente deja pe piata locala, ale caror caractersitici le recomanda clientilor din Romania :
Phaser 8400 - primul membru al familiei de imprimante color bazate pe noua arhitectura cu cerneala solida, lansat in luna ianuarie a acestui an. In afara imbunatatirii calitatii imaginilor, acest sistem reduce considerabil costurile de utilizare, pierderile rezultate fiind cu 97% inferioare celor ale imprimantelor laser color comparabile, pe intreaga durata de viata a produsului.
Phaser 3121 - un asistent personal eficient pentru utilizatorii care au nevoie de: viteza ridicata, imprimare laser de calitate superioara, fiabilitate, cost redus al utilizarii si conectare prin porturi USB si paralel.
WorkCentre PE16 - un dispozitiv multifunctional A4 de uz personal, cu functionalitati si pret atractiv, destinat firmelor mici si mijlocii.
Work Centre M15 – un sistem compact, care ofera functiile esentiale ale unui dispozitiv multifunctional digital, la un pret competitiv. El poate fi conectat direct la un laptop sau PC folosind optiunea de tiparire in retea.
WorkCentre Pro 45 – un sistem multifunctional avansat, de volum mediu, compatibil cu sistemele Macintosh si Unix.
WorkCentre Pro 32/40 Colour – dispozitive multifunctionale color cu viteze de 32/40 ppm, care se evidentiaza prin faptul ca se poate face o diferentiere clara intre tiparirea color si alb-negru, astfel incat utilizatorii sa plateasca exact pentru tipul de document obtinut.

Etapele maratonului sunt: 10 mai – Bucuresti, Hotel Athenee Place Hilton, ora 10; 12 mai – Sibiu, Hotel Silva, ora 14; 14 mai – Cluj, Hotel Topaz, ora 14; 17 mai – Timisoara, Casa Adam Muller Guttenbrunn, ora 14; 19 mai – Bistrita, Hotel Bistrita, ora 14; 21 mai – Miercurea Ciuc, Casa de Cultura a sindicatelor, ora 14; 24 mai – Iasi, Centrul de Conferinte Chinez, ora 14; 26 mai – Bacau, Hotel Moldova, ora 14; 28 mai – Galati, Teatrul dramatic Fani Tardini, ora 14; 31 mai – Constanta, sediul Xerographix, ora 14.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi, oriunde pe acest traseu!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/maratonul-digital-xerox-imprima-ritmul