Noua solutie de switch-uri SAN Brocade de nivel mediu se adauga portofoliului HP StorageWorks

BUCURESTI - 24 ianuarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Switch-ul SAN de 4 Gigabiti ofera performante ridicate si posibilitatea de crestere la cerere a numarului de porturi pentru utilizatorii HP StorageWorks.


Brocade Communications Systems, Inc, important furnizor de solutii de infrastructura pentru retele SAN (Storage Area Networks) a anuntat includerea tehnologiei bazate pe switch-urile SAN de 4 Gbit/s in portofoliul solutiilor cu infrastructura SAN, HP StorageWorks B-Series, incepand din 17 ianuarie 2005.
Avand la baza tehnologia noii generatii de switch-uri SAN din familia SilkWorm, noul HP StorageWorks SAN Switch 4/32 ofera utilizatorilor optiuni avansate de administrare a retelelor SAN, cele mai ridicate rate de transfer si totala compatibilitate cu vechea baza instalata de infrastructuri SAN HP StorageWorks B-Series.
“Suntem bucurosi sa colaboram cu HP pentru introducerea pe piata a noilor switch-uri de 4 Gbit/s”, a declarat Tom Buiocchi, vicepresedinte al departamentului de marketing din cadrul Brocade. “Brocade si HP beneficiaza de cea mai larga baza instalata de porturi SAN si, prin aducerea pe piata a tehnologiei de 4 Gbit/s, ambele companii isi demonstreaza spiritul inovator”.
Switch-ul HP StorageWorks SAN 4/32 ofera flexibilitatea cresterii la cerere a numarului de porturi, fiind astfel solutia ideala pentru sucursale si departamente ale companiilor, permitand implementarea unei arhitecturi SAN locale sau core-to- edge. De asemenea, este potrivit ca switch principal pentru organizatiile de dimensiuni medii, unde se implementeaza retele SAN mai mici.
HP StorageWorks SAN Switch 4/32 este disponibil in configuratii de 16, 24 si 32 de porturi Fibre Channel. Fiecare din cele pana la 32 de porturi este auto-reglabil pentru viteze de transmitere a datelor de 1, 2 sau 3 Gbit/s, oferind totala compatibilitate cu versiunile mai vechi si mai noi ale celor peste 1,5 milioane de porturi SAN instalate impreuna pana acum de HP si Brocade.
HP StorageWorks SAN Switch 4/32 beneficiaza de asemenea de surse si ventilatoare redundante si interschimbabile "la cald"; medii SFP inlocuibile "la cald"; actualizarea si activarea codului in timpul functionarii; extinderea securitatii la nivelul organizatiei; administrarea structurii si facilitati de utilizare.
“HP si Brocade colaboreaza de mult timp, pentru a le oferi utilizatorilor cele mai performante solutii de infrastructura SAN” a declarat Kyle Fitze, director de marketing al departamentului Storage Area Networks din cadrul HP. “Noul HP StorageWorks SAN Switch 4/32 raspunde cerintelor utilizatorilor - de la firme mici la corporatii - privind performantele si cresterea retelelor SAN, adaugandu-se vastului portofoliu de implementari si solutii de infrastructura SAN StorageWorks”.
Brocade a mai anuntat recent colaborarea cu HP in vederea lansarii pe piata a switch-ului SAN de 4 Gbit/s pentru HP BladeSystem si utilizarea tehnologiei Brocade in noile HP StorageWorks Modular Smart Array 1500 SAN Starter Kits.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/noua-solutie-de-switch-uri-san-brocade-de-nivel-mediu-se-adauga-portofoliului-hp-storageworks