Unitatea de afaceri HP ProCurve Networking si Mitel simplifica solutiile IP convergente si suportul acordat mediului de afaceri

BUCURESTI - 24 noiembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C


Unitatea de afaceri HP ProCurve Networking si compania Mitel, un important furnizor de solutii de comunicatii IP, au anuntat o solutie comuna de networking si suport care sa le permita clientilor sa implementeze cu usurinta retele convergente in scopul reducerii costului si complexitatii infrastructurii.


Pentru a oferi mediului enterprise nivele imbunatatite de interoperabilitate si performanta investitiilor facute de organizatii in retelele lor convergente, cele doua companii au semnat un contract care include suport complet pre- si post-vanzare pentru clienti, precum si training incrucisat realizat de specialistii HP si Mitel pentru asigurarea intretinerii produselor partenerului. Bazandu-se pe succesul parteneriatului dintre Mitel si HP, noua oferta face parte din initiativa celor doua companii privind realizarea de activitati comune de cercetare si dezvoltare, de service si de suport.
“Am decis sa instalam un sistem complet integrat de voce si date in toate cele 18 locatii ale noastre, unde se afla birouri, centre sportive si depozite, pentru crearea unei retele si eficientizarea activitatilor consiliului”, afirma John Newby, director de servicii democratice in Consiliul Districtului Derbyshire de Nord Est din Marea Britanie. “Oferta de la ProCurve si de la Mitel ne-a furnizat cea mai buna solutie IP si date din clasa sa, care ne permite sa expediem si sa primim volume mari de date pe care o organizatie moderna, de tipul consiliului, le gestioneaza zilnic”.
Furnizorul de solutii de comunicatii Bailey Telecom a fost desemnat in urma unei licitatii la care au participat inca 12 competitori sa gestioneze modernizarea comunicatiilor in 18 centre ale Consiliul Districtului Derbyshire de Nord Est.
Oferta comuna a celor doua companii include arhitectura ProCurve Adaptive EDGE si linia de produse de nivel inalt Mitel care contine PBX-uri, telefoane si aplicatii IP. Ea furnizeaza mediului enterprise o gama larga de beneficii imbunatatite, precum integrarea solutiilor avansate; o functionalitate deosebita in administrarea retelei, securitate si mobilitatea organizatiei; si optimizarea proceselor de proiectare, tehnologizare si implementare.
“Multi clienti care sunt interesati de solutii de voce noi sau modernizate doresc sa discute alternativele pe care le au cu furnizorii care sunt experti in solutii de voce si cu furnizorii experti in infrastructura de date, atunci cand doresc o implementare complet integrata”, afirma John McHugh, vicepresedinte si director general al unitatii de business HP ProCurve Networking. “Parteneriatul nostru cu Mitel este unic deoarece el le permite clientilor nostri si canalelor de distributie sa beneficieze de experienta Mitel, o companie cu activitati in domeniul vocii de peste 30 de ani, si ProCurve, cu o vechime de aproximativ 20 de ani in retelele de date.
“Clientii beneficiaza de aceasta solutie realizata in comun, in special datorita evolutiei rapide a mediului de lucru, deoarece oferta noastra comuna bazata pe aplicatiile IP avansate, dispozitive si instrumente de admninistrare a sistemului este destinata imbunatatirii proceselor afacerii si a celor informatice, nivelelor serviciilor pentru clienti si a productivitatii angajatilor”, afirma Don Smith, director executiv la Mitel. “Cresterea cotei noastre comune de piata depinde de angajamentul nostru continuu de a oferi solutii inovatoare de clasa mondiala si suport pentru clienti si canalele de distributie – un angajament reintarit prin acest contract”.
Despre Mitel
Mitel este un lider pe piata convergentei datelor, vocii si video in retelele de banda larga. Prin focalizarea pe experienta utilizatorului, compania ofera solutii de comunicatii avansate care sunt usor de personalizat pentru necesitatile individuale ale afacerii. Prin dispozitivele si aplicatiile intuitive de birou, firmele dispun de mijloace inovatoare de administrare a informatiilor si resurselor. Pietele verticale beneficiaza solutii integrate care protejeaza investitiile existente si, in acelasi timp, de noi modalitati de eficientizare a costurilor si de crestere a productivitatii. Sediul central al companiei Mitel este in localitatea canadiana Ottawa. Compania are birouri, parteneri si reselleri in intreaga lume. Mai multe informatii pot fi gasite la adresa www.mitel.com.
Despre ProCurve Networking
Unitatea de afaceri ProCurve Networking a HP este un furnizor de solutii de retea pentru mediul enterprise, care includ produse pentru retelele conectate prin cabluri sau fara cabluri, servicii si solutii - switch-uri Ethernet, switch-uri de rutare, puncte de acces wireless si aplicatii de administrare a retelei – care le permit clientilor sa-si construiasca retele bazate pe standarde deschise, care corespund necesitatilor actuale si viitoare de securitate, performanta si fiabilitate.
Informatii suplimentare despre solutiile si produsele ProCurve networking sunt disponibile la adresa www.hp.com/go/hpprocurve.Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/unitatea-de-afaceri-hp-procurve-networking-si-mitel-simplifica-solutiile-ip-convergente-si-suportul-acordat-mediului-de-afaceri