XEROX LIVREAZA TEHNOLOGIE AVANSATA INTREPRINDERILOR MICI SI MIJLOCII PRIN NOILE PRODUSE MULTIFUNCTIONALE

BUCURESTI - 15 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Noile produse combina scanarea, flexibilitatea operarii cu diverse tipuri de hartie
si copierea la un pret accesibil.

Xerox Romania a anuntat lansarea celor mai noi produse ale familiilor WorkCentre si WorkCentre Pro. Introducand puterea si fiabilitatea sistemelor sale multifunctionale high-end si in produsele create special pentru intreprinderi mici si mijlocii, echipamentele multifunctionale WorkCentre Pro 123 si 128, ofera scanare, flexibilitatea operarii cu diverse tipuri de hartie si copiere la 23 si respectiv 28 ppm.
Aceste dispozitive multifunctionale combina imprimarea, copierea, scanarea, faxul si e-mailul avansate intr-un singur sistem de birou, permitandu-le clientilor sa eficientizeze costurile consumabilelor si pe cele de intretinere. Disponibile ca multifunctionale simple sau copiatoare digitale, dispozitivele WorkCentre M123 si M128 copiaza, tiparesc si ofera fax incorporat, iar CopyCentre C123 si C128 ofera un set complet de functii de copiere.

„Noile echipamente multifunctionale ofera aceeasi tehnologie de varf ca si produsele noastre de viteze mai mari, intr-un produs usor de folosit si deloc costisitor”, spune Marius Persinaru, director general Xerox Romania si Republica Moldova. „Continuam sa ne extindem tehnologia prin noi oferte care sa contribuie la cresterea productivitatii firmelor de toate dimensiunile”.
Avand cele mai multe optiuni de scanare din categoria sa, WorkCentre Pro poate trimite fisierele direct catre e-mail, desktop, retea sau Internet Fax, permitandu-le utilizatorilor sa opereze fara probleme atat cu documentele pe hartie cat si cu cele in format electronic. Software-ul Xerox optional converteste imaginile scanate in orice format si le distribuie catre destinatia corecta – fluidizand fluxul de documente.
Modelele WorkCentre si WorkCentre Pro au o rezolutie standard de tiparire de 1200x1200 dpi si folosesc tonerul EA (emulsion aggregate) patentat de Xerox, care standardizeaza dimensiunea si forma particulelor de toner, pentru ca rezultatele obtinute de clienti sa aiba o claritate ridicata a imaginilor si linii mai fine ale textului. Fiind dotate cu hard-discuri de 20 GB, Adobe Postscript 3 si posibilitatea de a manevra hartie de pana la 216g/mp, aceste sisteme au puterea de a tipari rapid documente de birou complexe.
Functia Print-to-Mailbox (trimiterea lucrarii catre mailbox) le permite de asemenea utilizatorilor sa stocheze lucrari in memoria echipamentului si apoi sa le tipareasca direct din sistem, atunci cand este necesar. Acest lucru contribuie la reducerea cheltuielilor de tiparire prin eliminarea nevoii de pastrare a documentelor uzuale pe hartie si ofera utilizatorilor acces instantaneu la ele direct de la dispozitivul multifunctional. In plus, tavile de hartie inteligente, care sesizeaza automat dimensiunea hartiei, si comenzile disponibile printr-o singura apasare de buton fac acest sistem usor de operat.

Functiile de securitate standard si optionale permit organizatiilor sa pastreze in siguranta datele importante. Functia de protectie cu suprascrierea imaginilor realizeaza stergerea fizica a documentelor de pe hard-discul sistemului dupa terminarea lucrarii. Functia de autentificare in retea restrictioneaza accesul la operatiunile de scanare, e-mail sau server de fax. In plus, Secure Print si Secure Fax pastreaza lucrarile in coada pana cand sunt imprimate sau sterse de catre utilizatorul autorizat.
Produsele sunt modulare si usor de instalat, permitand onorarea rapida a comenzilor de catre partenerii locali.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/xerox-livreaza-tehnologie-avansata-intreprinderilor-mici-si-mijlocii-prin-noile-produse-multifunctionale