industrialacces    

Comunicate de presa si evenimente pe tema industrialacces

 • industrialacces

  Bucuresti - 19 March 2019

  Comunicat de Industrial Access

  Cea mai mare companie de închirieri utilaje pentru acces și lucru la înălțime din zona Balcanilor – Industrial Access SA – s-a raliat inițiativei “România vrea autostrăzi”. Operând într-un domeniu ce se bazează pe integritatea și ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: autostrazi , industrialacces , sieu

  Vezi toate comunicatele de presa despre industrialacces

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul industrialacces.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la industrialacces. Informatiile despre industrialacces cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul industrialacces, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la industrialacces, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.