Innocence - Un brand romanesc de haine pentru copii in selectia unui prestigios magazin on-line britanic.

BUCURESTI - 27 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Live site

Colectia de vara a brandului romanesc de haine pentru copii, Innocence, este listata intr-unul dintre cele mai mari magazine online internationale, specializat in haine pentru copii.

Innocence. Summer collection in www.alexandalexa.com

Innocence. Summer collection in www.alexandalexa.com

Alexandalexa.com este unul dintre cele mai mari magazine on-line din Marea Britanie, tara cu cea mai mare penetrare a comertului on-line din Europa. Anul acesta in colectia lor de primavara-vara au ales si un brand 100% romanesc: Innocence. “Ne mandrim ca suntem acolo, ca am trecut testele calitatii si stilului buyerilor de la Alexandalexa.com si ca stam in aceeasi casa alaturi de branduri celebre de haine pentru copii ca Dolce&Gabanna, Armani Junior, Simonetta sau Il Gufo” - Loredana Christopoulos - una dintre fondatoarele brandului Innocence. "Acesta este doar inceputul drumului pentru rochitele Innocence, urmeaza multa munca si avem nevoie de multa inspiratie, dar fiecare pas inainte ne bucura si ne motiveaza.”

 “In noua colectie de rochite de ocazii speciale, “Innocence. Just Summer” ne pastram linia noastra de eleganta copilareasca, din materiale prietenoase cu copiii, jucandu-ne in continuare cu culorile si imprimeurile intr-un mod surprinzator. Lucram mult cu volumul rochiilor pentru ca fetelor le plac rochiile care se invart si danseaza cu ele si cu accesoriile: pentru fiecare rochita exista o brosa dedicata si mai multe bentite care i se potrivesc, iar daca nu exista, sigur o vom crea la cerere”.

Anul trecut hainutele pentru ocazii speciale Innocence au fost purtate si de copiii unor vedete din Romania, de exemplu Eva (fiica lui Mihai Gainusa), Thea (fiica lui Vlad Craioveanu), Antonia (fiica Giuliei Huidu), David (fiul Iulianei Marciuc) sau Achim (fiul lui Jojo).

Linia de botez Innocence White este de asemenea o parte importanta a portofoliului Innocence, fie ca sunt costume de botez sau seturi de botez, ele sunt intotdeauna gandite ca un pachet complet, frumos asortat la detalii. “Ne place sa facem lucrurile pe indelete, sa stam de vorba cu fiecare clienta, si sa ii pregatim pachetul de botez bazat pe gusturile si dorintele ei. Fie ca personalizam prin broderie, sau doar prin materiale si culori, aproape fiecare set de botez este unic”.

Despre Innocence

Innocence. kind of magic.™
De la accente puternice la imprimeuri florale, Innocence creaza o interpretare noua a clasicei rochii de copii pentru ocazii speciale.
Rochitele cu siluete de printese si detalii neasteptate fac parte din colectii fermecatoare si adauga un strop de magie fiecarui moment special in care sunt purtate.
In Romania brandul Innocence poate fi gasit in magazinul Pink and Blue din Mall Promenada (Bucuresti), la showroom pe Soseaua Pipera Tunari 62-64 si pe internet la www.innocence.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/innocence/innocence-un-brand-romanesc-de-haine-pentru-copii-in-selectia-unui-prestigios-magazin-on-line-britanic