32 de genti dama in noua colectie Adona

BUCURESTI - 1 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Pentru sezonul toamna –iarna 2016, cunoscutul magazin de genti dama Adona propune modele variate, atat cromatic, cat si ca design. Nu mai putin de 32 de modele de genti ieftine si de calitate va asteapta, in mai multe variante de culoare, pe www. adona.ro .

Pentru sezonul toamna –iarna 2016, cunoscutul magazin de genti dama Adona propune modele variate, atat cromatic, cat si ca design. Nu mai putin de 32 de modele de genti ieftine si de calitate va asteapta, in mai multe variante de culoare, pe www.adona.ro.

Gentile Adona sunt selectate de la furnizori de top exclusiv din Europa. Diversitatea si materialele aduc lunar mii de conversii. Produsele noastre sunt apreciate de femei din toata tara, care comanda genti online, avand incredere in corectitudinea si seriozitatea care ne-au consacrat.

Am ales noua colctie de posete dama tinand cont de mesajele primite de la cliente si de la tendintele marilor case de moda internationale. Negru este culoarea cel mai des intalnita in colecta Adona toamna-iarna, dar veti putea gasi in categoria Produse noi si genti bicolore, genti colorate, posete ieftine, care nu fac rabat de la calitate.

Am observat in experienta in industrie de pana acum ca, atunci cand pasionatele de fashion aleg sa cumpere genti de dama, sunt mult mai atente la detalii decat s-ar astepta cineva. Acesta este motivul pentru care pe site-ul Adona afisam in pagina fiecarei posete informatii utile. De fiecare data cand un model nou ajunge in stoc, echipa noastra face poze gentii, pentru ca femeile care comanda posete online sa poata lua mai usor decizia.

Vrem, de fiecare data sa ne asiguram ca va oferim genti incapatoare, genti rezistente, genti de calitate, pe care sa le puteti purta vreme indelunga. Ne dorim, de asemenea, ca atunci cand o femeie se gandeste la genti ieftine sau genti frumoase, sa tasteze www.adona.ro si sa isi poata alege macar un produs.

Noua colectie de genti Adona poate fi descoperita online, pe site, in categoria Genti dama, iar cele mai noi modele sunt prezentate zilnic, pe pagina de Facebook Adona.ro. Intra acum si vezi cele 32 de modele!