Adona: cum vindem 2000 de portofele barbati pe luna

BUCURESTI - 1 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Magazinul de genti online www. adona .ro este astazi una dintre primele alegeri, atat pentru femei, cat si pentru barbati, cand vine vorba de genti si accesorii. Dezvoltata ca un experiment, categoria portofele barbati piele a ajuns astazi sa aiba, in medie, 800 de cautari pe zi, dintre care intre 60 si 70 de utilizatori devin clienti si posesori de portofele Adona.

Magazinul de genti online www.adona.ro este astazi una dintre primele alegeri, atat pentru femei, cat si pentru barbati, cand vine vorba de genti si accesorii. Dezvoltata ca un experiment, categoria portofele barbati piele a ajuns astazi sa aiba, in medie, 800 de cautari pe zi, dintre care intre 60 si 70 de utilizatori devin clienti si posesori de portofele Adona.

Calitatea si diversitatea modelelor ne diferentiaza pe piata. Canalizata pe satisfacerea principalelor nevoi ale clientilor sai, in strategia firmei noastre de genti online si accesorii ne concentram pe durabilitatea si aspectul fiecarui portofel barbati piele. Materialul din care sunt fabricate si modelele variate ii surprind mereu pe cei care ne aleg.

Am ales branduri cunoscute pentru produse de succes. Pierre Cardin si Calvin Klein sunt 2 nume consacrate care garanteaza de fiecare data colectiile de portofele barbati piele care se pot comanda pe site-ul Adona.ro.

I-am intrebat pe clientii nostri ce asteptari au de la un portofel si de ce se tem atunci cand il comanda. Compartimentarea, exfolierea materialului din exterior, sistemul de inchidere (capsa, fermoar) sunt detaliile din top 3 de care tin cont atunci cand comanda sau nu mai comanda a doua oara un portmoneu. Lucrand cu producatori de incredere, Adona evita feedback-ul negativ si, totodata, convingem 2 din 3 clienti sa revina la noi pentru cumparaturi si a doua oara.

Actualizate in permanenta, dar mai cu seamna atunci cand sezonul se schimba, categoria portofele barbati piele de pe www.adona.ro merita sa fie prima ta alegere! Viziteaza-ne acum site-ul si convinge-te!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/adona-cum-vindem-2000-de-portofele-barbati-pe-luna