Cum slăbeşti rapid înainte de vară cu Crio-cooltech

BUCURESTI - 26 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Oficial, a mai rămas foarte puţin timp până la vacanţa de vară. Şi evident, că tot mai multe dintre femei se analizează încă de pe acum în oglindă şi se plâng că nu le place cum arată în costum de baie.

Dacă eşti nemulţumită de aripioare, de aspectul abdomenului sau al braţelor, îţi recomandăm să încerci metoda Noblezza Beauty Clinique de criogenare celulită. Aici, ai un aliat de nădejde în lupta către silueta perfectă: aparatul de remodelare corporala Crio-cooltech.

 

În ultima vreme, toată lumea vrea să ştie mai multe despre ceea ce înseamnă criogenare în materie de slăbit.Asta pentru că rezultatele spectaculoase pe care această metodă le conferă au făcut înconjurul planetei însă. Mare atenţie însă! Nu toate centrele care se laudă cu metode de criogenare celulită, sunt sigure şi nu îţi pun sănătatea în pericol. Crio-cooltech este demonstrat clinic a fi o metodă foarte safe de criogenare a grăsimii. În plus, terapeuţii de la Noblezza Beauty Clinique au o experienţă de 7 ani în domeniu şi ştiu să personalizeze tratamentul.  Tocmai de aceea, rezultatele obţinute aici sunt şi mai rapide.

 

Ca să obţinem un proces criogenare celulită şi criogenare grăsime, Crio-cooltech îngheaţă pur şi simplu grăsimea în exces de pe zona tratată. După ce aplici dispozitivul pe abdomen, coapse etc., acesta strânge ca un vacuum stratul de grăsime nedorit şi îl îngheaţă în mai puţin de un minut la la -8 grade Celsius. Celulele grase sunt astfel distruse, fiind mai apoi eliminate în mod natural. Pe o anumită zonă poţi face maxim 3 şedinţe. Tratamentul mai poate fi repetat apoi la un interval de două luni.

 

Crio-Cooltech este singurul aparat care răceşte până la – 8 grade Celsius în mai puțin de 1 minut, reducând senzația de disconfort din timpul tratamentului, spre deosebire de restul aparatelor concurente, care răcesc la doar – 3 grade în 10 minute, şi care sunt extrem de dureroase. În plus, e prevăzut cu mini aplicatori, special concepuţi pentru îndepărtarea grăsimii din zona genuchilor, braţelor, coapselor sau zona lombară.

 

Noblezza Beauty Clinique

Str. Putul lui Zamfir, nr 63

40 723 679 966

www.noblezza.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/cum-slabesti-rapid-inainte-de-vara-cu-crio-cooltech