Modele variate de inele vor completa colectia Ioana Preda din septembrie

BUCURESTI - 17 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Noi modele de inele vor fi adaugate colectiei de bijuterii Ioana Preda in luna septembrie a acestui an. Disponibile atat pe site-ul ioana-preda.ro cat si in showroom, deosebitele modele vor surprinde in continuare fanele brand-ului prin creativitate si originalitate, aspecte cu care acestea au fost obisnuite inca de la lansarea gamei de accesorii Ioana Preda.

inele argint

inele argint

Apreciat tocmai pentru modelele inedite de bijuterii cu care isi surprinde intotdeauna admiratoarele, brandul Ioana Preda incepe aceasta toamna cu reimprospatarea categoriei de inele argint, unde vor fi prezente peste 25 de noi modele de inele. La fel ca si colectiile anterioare si colectia de inele argint ce va fi lansata curand, va contine inele din argint simplu sau argint rodiat, inele cu influente minimaliste sau inele statement, simple sau cu insertii de pietre semipretioase in culori deosebite.

Admiratoarele bijuteriilor Ioana Preda vor putea gasi noile modele de inele, atat pe site, cat si in showroom-ul recent deschis pe bulevardul Regina Maria, nr.23 din Bucuresti, ce poate fi vizitat in intervalul orar 11:00-20:00.  Persoanele interesate de vizita in showroom sunt sfatuite sa profite de posibilitatea de a face o programare, astfel putand beneficia de consiliere in alegerea bijuteriilor perfecte, facuta chiar de Ioana Preda. In functie de gusturi si stilul prsonal, Ioana poate ajuta fiecare din admiratoarele bijuteriilor din argint sa isi gaseasca produsele care se potrivesc cel mai bine dorintelor acestora.

In cazul in care se doreste o comanda online, clientele sunt sfatuite sa analizeze atent marimile disponibile pentru inele si sa se asigure ca au ales marimea corespunzatoare. Ioana recomanda si o anumita tehnica de aflare a masurii corecte pentru inelele pe care urmeaza sa le comanzi online. Asadar, inainte de a alege dimensiunea inelului pentru comanda, este recomandat sa masuram interiorul unui inel care ni se potriveste perfect, pe mijloc, pozitionand rigla asa incat sa cuprindem interiorul acestuia, fara a masura si exteriorul. Rezultatul este intocmai dimensiunea pe care trebuie sa o comandam pentru inelul ales. 

Taguri: ineleinele argint