1 decembrie „ De Colectie” la Taj Restaurant!

BUCURESTI - 29 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle

Cu mic cu mare, indiferent de radacinile pe care le avem, de 1 Decembrie lasam la o parte orgoliile patriotice si ii sarbatorim pe romanii de pretutindeni pentru curajul si iubirea de tara si daruirea de care au dat dovada de-a lungul istoriei. Invitatul nostru de seama, maestrul Sebastian Papaiani, ne va incanta cu prezenta sa inconfundabila, pe durata intregii zile de 1 Decembrie vom viziona filme romanesti „de aur”, vom glumi si vom rade asa cum ii sta bine romanului si ne vom aseza la masa pe fundal de romante menite sa readuca la viata micul Paris.

1 decembrie „ De Colectie” la Taj Restaurant!

Maestrul Sebastian Papaiani va oferi autografe romanilor care aleg sa-si sarbatoreasca ziua nationala la Taj Restaurant pe DVD-uri cu filme romanesti in care a jucat domnia sa. Un cadou autentic romanesc, pentru ca vorbim despre filme dedicate poporului roman si felului sau de a fi: Pacala, Un suras in plin de vara, Expresul de Buftea, BD, Secretul lui Nemesis, Secretul lui Bachus.

 

Taj Restaurant reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.