Belle Epoque, o editie speciala Cafe Chantant, Sambata la Taj Restaurant!

BUCURESTI - 18 aprilie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Se intampla daca cinati Sambata 20 Aprilie la Taj Restaurant , unde va propunem o serata muzicala, o intoarcere in timp, sfarsit si inceput de secol XX, numita si „ Golden Age”. La Belle Epoque, o perioada caracterizata de optimism, pace si creativitate, va fi reprodusa la Taj Restaurant intr-o maniera moderna, pe ritmuri muzicale de pian, cu invitati si prezente deosebite, o intalnire cu arta culinara, ambientul exotic si pasiunea pentru muzica.

Belle Epoque, o editie speciala Cafe Chantant, Sambata la Taj Restaurant!

Cafe Chantant este un concept asociat cu perioada Belle Epoque, cu origini in Paris si Londra sec. XVIII, o suprapunere intre cabaret, music hall, opereta, initial in aer liber. Aceste manifestari erau ocazii de intalnire pentru grupuri mici de artisti, interpreti si muzicanti care se foloseau de repertoriul pupular,  fara a satiriza viata politica sau sociala, ci doar urmandu-si pasiunea pentru muzica de suflet.

Restaurant Taj reprezinta de 10 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 10 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii ani titlul de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat în cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, în 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucureşti”.