Debut 2013 la Taj Restaurant, Sambata o noua editie Chily Night!

BUCURESTI - 10 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Incepem anul cu vise, ganduri, dorinte, idealuri noi.. Timpul sterge, dar in acelasi timp pastreaza ceea ce nu trebuie pierdut! La Taj Restaurant 2013 este un an special, in care continuam sa va surprindem si sa va aducem cat mai aproape de minunata si fascinanta arta culinara indiana.
Chily Night se vrea a fi o seara de-a dreptul incendiara, deloc racoroasa dupa cum ar putea induce in eroare numele! Ca sa va aprindem curiozitatea, mentionam momentele de muzica si dans autentice, degustarile de vinuri rafinate care vor completa perfect decorul fastuos si plin de culoare, ambientat cu elemente exotice.

 Debut 2013 la Taj Restaurant, Sambata o noua editie Chily Night!

Printre invitatii de seama care ni se vor alatura si anul acesta amintim pe editorul Adelina Patrichi, iubitoare si cunoascatoare indeaproape de cultura indiana. Seria de evenimente pe care prezenta Adelinei o va complimenta poarta numele de Discovering Fabulous India , alaturi de oameni frumosi spiritual si cultural, care vor purta clientii Taj Restaurant in incursiunea culinara, artistica si sociala in care ei insisi vor fi protagonistii unor demonstratii de rafinament, istorie si arta intr-o forma neconventionala.

Continuam Sunday Brunch cel mai popular concept All You Can Eat din Bucuresti, o abordare pe care Taj Restaurant a lansat-o special pentru a va condimenta zilele de duminica, cand, cu doar 65 lei, in intervalul 12:00-16:00, puteti degusta aproximativ 20 de preparate cu specific indian.

Restaurant Taj reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana în Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii ani titlul de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat în cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, în 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucureşti”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inromindia-trading-srl/debut-2013-la-taj-restaurant-sambata-o-noua-editie-chily-night