O noua editie Cafe Chantant, Sambata 4 Februarie la Taj Restaurant, alaturi de Maestrul Sebastian Papaiani!

BUCURESTI - 3 februarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Sambata 4 Februarie continuam serile muzicale – Cafe Chantant alaturi de o prezenta deja consacrata, Maestrul Sebastian Papaiani, alaturi de invitatii sai, permanente ocazii de intalnire pentru artisti, interpreti si muzicanti, ritmuri de pian si instrumente diverse, invitati si prezente deosebite, unde pasiunea pentru muzica, ambientul exotic si arta culinara isi dau intalnire.

O noua editie Cafe Chantant, Sambata 4 Februarie la Taj Restaurant, alaturi de Maestrul Sebastian Papaiani!

Cafe Chantant este un concept asociat cu perioada Belle Epoque, cu origini in Paris si Londra sec. XVIII, o suprapunere intre cabaret, music hall, opereta, initial in aer liber. Aceste manifestari erau ocazii de intalnire pentru grupuri mici de artisti, interpreti si muzicanti care se foloseau de repertoriul pupular, fara a satiriza viata politica sau sociala, ci doar urmandu-si pasiunea pentru muzica de suflet.

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.