Taj Restaurant va invita duminica la BRUNCH!

BUCURESTI - 28 iulie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Monden / Lifestyle

Se spune ca bucataria indiana este paradisul mirodeniilor si ca cel care porneste intr-o incursiune culinara cu specific indian va fi vrajit pentru totdeauna de simfonia de culori si arome pe care aceasta o dirijieaza. Si nu este neaparat nevoie sa calatoriti pana in India ca sa aveti parte de o asemenea experienta, pentru ca Taj Restaurant a creat special pentru dvs. o atmosfera indiana autentica.

Taj Restaurant va invita duminica la BRUNCH!

Din seria deja traditionala – Sunday Brunch - All you can eat, un nou concept marca Taj, va asteapta sa-l descoperiti in fiecare zi de duminica, si va propune sa savurati peste douazeci de noi preparate in fiecare saptamana. “Vedetele” care va vor incanta papilele gustative aceasta saptamana sunt:                            

    "DAAL GOSHT". Un fel de mâncare foarte gustos, contine urmatoarele ingredinte: carne de oaie, linte şi masala
    "KEEMA SAMOSA". O gustare potrivita in orice moment, se prepara cu carne de miel, mirodenii, mazare si cartofi
    Desertul "GAJAR KA HALWA". Aceasta budinca delicioasa, bogata in nuci si fructe uscate, este apreciata peste tot in lume

                ALL YOU CAN EAT este abordarea Taj Restaurant pentru evenimentele gazduite in zilele de duminica, pe perioada verii, unde, cu doar cu 50 de lei, in intervalul orar 12.00-17.00, poti savura  din numeroasele preparate cu specific indian, si nu numai, desertul, vinul si apa fiind din partea casei!