marketiu    

Comunicate de presa si evenimente pe tema marketiu

 • marketiu. Podcast The Marketing Innovation Show Marketiu Romania

  marketiu

  Bucuresti - 6 October 2020

  Comunicat de Marketiudigital SRL

  “The Marketing Innovation Show”, unul dintre podcasturile populare de Marketing și Business din România, revine în plină forță în fața publicului în luna Octombrie, alături de invitați internaționali din industrii precum SaaS (Softwar ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: marketing , podcast , marketiu

  Vezi toate comunicatele de presa despre marketiu

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul marketiu.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la marketiu. Informatiile despre marketiu cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul marketiu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la marketiu, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.