ALERTA EDUCATIVA! Pericolul ignorantei parintilor.

BUCURESTI - 21 februarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Social, Stiinta / Cercetare, CSR, Cursuri

Live site

DE CE lipsa cursurilor de dezvoltare personala si financiara condamna copiii la o viață de mediocritate si instabilitate in viitor?

BREAKING NEWS!
Exclusiv si in premiera absoluta in Romania, parintii si presa au acces la o lista SOCANTA a meseriilor viitorului si la exemple de abilitati necesare copiilor in contextul viitorului!

Aceasta lista de abilitati, DISPONIBILA PENTRU PRIMA OARA PUBLIC, ne arata ce lipseste din formarea educationala a scolii traditionale, orientate spre trecut.

Ce parere aveti? Invata copiii nostri la scoala cum sa invete, cum sa citeasca eficient, cum sa comunice, cum sa-si gestioneze gandurile si emotiile, cum sa faca sport si sa manance sanatos, cum sa se comporte in societate, cum sa fie empatici si motivati, cum sa gandeasca critic, cum sa-si seteze obiective, cum sa gestioneze o afacere dar si finantele propri? Ce sanse au atunci copiii nostri in acest context, fara o sursa de educatie complementara, orientata spre viitor, cand acest viitor se anunta a fi unul de mare anvergura, intr-o epoca a eficientei, super tehnologiei, robotizarii si inteligentei artificiale?

Viziunea și misiunea academiei MBAKids, un proiect de țară complementar educatiei traditionale, este dezvoltarea unei mentalitati de succes pentru copii. Suntem 100% in linie cu 79% din parintii romani care văd școala tradițională drept insuficientă pentru dezvoltarea copiilor, în special legat de pregătirea lor pentru viață.

Razvan Vasile - Fondator & CEO MBAKids Academy - Redefinim Educatia

Razvan Vasile - Fondator & CEO MBAKids Academy - Redefinim Educatia

 MBAKids Academy este cel mai complex program MBA pentru copiii din România, în educaţie de financiara, de afaceri, comunicare, inteligenta emotionala și leadership. Ne dorim ca prin ceea ce facem, să ajutăm și să inspirăm copiii în a înțelege esențialul despre viitorul lor.  

Razvan Vasile - Fondator & CEO MBAKids Academy - Reinventam EducatiaStatisticile arata cu brutalitate adevarul si sunt cu adevarat socante:

- 80% dintre angajatori spun că elevii nu sunt pregătiți pentru locurile de muncă, din cauza lipsei de abilități relevante

- Peste 65% dintre copiii care încep acum școala vor lucra în domenii care nu există încă

- 85% dintre locurile de muncă care vor exista în 2030 nu există încă

- 85% dintre locurile de muncă, până în 2030, vor fi în domeniul tehnologiei și în afacerile bazate pe cunoaștere

- Tulburările de sănătate mentală sunt cea mai mare cauză a absențelor la școală la nivel global, ceea ce subliniază lipsa dezvoltării abilităților de inteligență emoțională

- 1 din 4 persoane suferă de probleme de sănătate mintală, iar numărul acestora crește în fiecare an. Cu toate acestea, abilitățile de inteligență emoțională sunt rareori incluse în programele școlare tradiționale.

 

Este dificil să găsești un părinte care să nu-și dorească cel mai bun viitor pentru copilul său. Cu toate acestea, ESTE ABSOLUT ÎNGRIJORĂTOR ca părinții neglijează viitorul copiilor lor prin ignorarea cursurilor de mentalitate de succes, educatie financiara, leadership, comunicare si inteligenta emotionala. Ignorand dezvoltarea personala a copiilor, parintii ii condamna pe cei mici la mediocritate si esec intr-un viitor aflat intr-o continua schimbare, competitiv si solicitant.Care sunt ABILITĂȚILE ESENTIALE pentru CARIERELE viitorului?


Abilitățile de gândire critică, de comunicare, de planificare și organizare impreuna cu abilitățile financiare esențiale. Abilități necesare afaceriilor si meseriilor viitorului, ce implică, competențe cognitive, gândire critică, rezolvare probleme structurate, raționamente logice, capacitatea de a înțelege și depăși traume și fricii interioare. Abilități de comunicare, precum capacitatea de a povesti și a vorbi în public, de a pune întrebări relevante, de a sintetiza mesaje și de a asculta activ. Planificarea și capacitatea de a lucra în mod eficient sunt, de asemenea, abilitati esențiale, precum și flexibilitatea mentală, creativitatea, imaginația, adaptabilitatea și capacitatea de a învăța eficient.

Auto-cunoașterea este, de asemenea, esențială pentru meseriile viitorului, deoarece implică înțelegerea propriilor emoții, integritatea și motivația, auto-controlul și reglementarea stării de bine, precum și înțelegerea propriilor puncte forte și dezvoltarea încrederii în sine. Abilitățile antreprenoriale sunt, de asemenea, perfect valorizate la academia noastra, abilitati esentiale precum curajul și asumarea riscurilor, capacitatea de a genera schimbare și inovație, energia, pasiunea și optimismul. Capacitatile de a atinge obiective, cum ar fi luarea deciziilor, persistența, orientarea către realizări, adaptarea la incertitudine și dezvoltarea personală sunt si ele pe lista.

Abilitățile interpersonale sunt, de asemenea, la fel de importante. Vorbim despre mobilizarea sistemelor, dezvoltarea relațiilor și eficiența în echipă, role modelling, negocierea, observarea și conștientizarea organizațională, empatia, inspirarea încrederii, modestia, sociabilitatea, promovarea incluziunii, motivația și rezolvarea conflictelor.

Nu in cele din urmă, cunoștințele digitale ca abilitati vor fi cheia către o viață împlinită: utilizarea și dezvoltarea software-ului, înțelegerea sistemelor digitale, a datelor, sistemele inteligente, cunoașterea securității cibernetice și capacitatea de a traduce tehnologia pentru a permite inovația sunt doar câteva exemple.Toate aceste abilități sunt esențiale pentru copii pentru a avea succes în calatoria viitorului. Pe toate, copiii de azi, liderii de maine, le pot descoperi la MBAKids Academy, locul unde ii pregătim pentru un viitor plin de succes. Locul unde si Dvs. puteți descoperi impreuna cu noi cum sa devenim părinti de mare succes și încrezători in performantele viitoare ale copiilor nostri.Care sunt MESERIILE VIITORULUI?


MESERIILE VIITORULUI se adaptează permanent la explozia tehnologica și la noile cerințe ale economiei globale. 

- creator de chatbot AI

- manager alfabetizat digital pentru magazine inteligente

- chirurg de memorie

- specialist în readucerea la viață și reîntregirea speciilor dispărute

- dezvoltator de energie alternativă

- clinician spațial, pilot comercial spațial

- jurist specialist în dreptul roboților si în etica geneticii

- lucrător la uzinele de energie neconvențională (ex. ferme de alge)

- miner de mare adâncime în căutare de minerale rare în ocean

- remodelator organizațional

- profesor virtual

- family technologist (tehnologiile asistive existente vs. familii care îmbătrânesc)

- manager evenimente sporturi electronice

- inginer și designer de materiale plastice regenerabile

- instructor de supraviețuire în condiții extreme.Cursurile MBAKids includ cursuri de educație financiară, de mentalitate de succes, de leadership, de inteligență emoțională, de antreprenoriat, de tehnici de negociere, de marketing si PR, de vorbit in public, de bune maniere, de comunicare si dictie si sunt cruciale pentru copii. Aceste cursuri de tip MBA îi învață pe copii toate abilitățile esențiale mentionate mai sus, pentru prezent si viitor.Statisticile arată cum copiii care participă la aceste cursuri au șanse mult mai mari de a avea succes în viață:

Tinerii care au participat la cel puțin un program de dezvoltare personala sunt mai susceptibili să găsească un loc de muncă mai repede și să câștige mai mult decât cei care nu au făcut

- Copiii care au participat la programe de dezvoltare personală complementare au avut o creștere semnificativă a performanțelor școlare, a atitudinii pozitive și a comportamentului pozitiv în clasă

- Competențele de leadership sunt cele mai solicitate în prezent în piața muncii. Cursurile de leadership complementare școlii tradiționale ajuta copiii să dezvolte aceste abilități și să aibă un avantaj în căutarea unui loc de muncă în viitor

- Studenții care au urmat anterior un program de dezvoltare personală complementară școlii tradiționale au avut o creștere semnificativă a abilităților de comunicare și a abilităților sociale, care sunt esențiale pentru succesul în carieră

- Studenții care au urmat anterior un program de educație financiară complementară școlii tradiționale au avut o mai mare probabilitate de a avea o situație financiară mai stabilă și de a economisi mai mult pentru viitor.

- Studenții care au urmat anterior programe de dezvoltare personală complementare școlii tradiționale au fost mai susceptibili să se integreze cu succes în piața muncii și să aibă o mai mare satisfacție la locul de muncă.

 

Înregistreaza-te ACUM pentru o SEDINTA GRATUITA, atat pentru tine cat si pentru copilul tau! 

Ofera-i copilului oportunitatea de a-si atinge potențialul și de a-si construi o viață fericita, plină de satisfacții și succes! Ofera-i cel mai bun start în viață!


Noile cursurile MBAKids, impartite pe grupe de varsta, incep in 12 zile, iar datorita discountului de 15% oferit pentru aceasta vacanta, listele de asteptare cresc in fiecare zi.

 

Rezerva-ti acum un loc!

Telefon direct: 0743 436 624 sau 0783 064 682

Formular contact: https://mbakids.ro/contact

   

   

   

Bibliografie statistici, studii, cercetari:
- studiu realizat de Forumul Economic Mondial
- raport al Fundației pentru Educație și Dezvoltare a Cercetării
- studiu realizat de Universitatea din Oxford
- sondaj realizat de Harris Poll
- raport al Organizației Mondiale a Sănătății
- studiu realizat de Universitatea Georgetown
- raport al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică
- sondaj realizat de Institutul Harris
- studiu realizat de Departamentul de Statistică al Statelor Unite
- studiu realizat de Universitatea din Michigan
- raport al Institutului Aspen
- studiu realizat de Universitatea din Pennsylvania
- sondaj realizat de firma de recrutare LinkedIn
- raport al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică
- studiu Organizației Mondiale a Sănătății, în prezent
- studiu Federația Națională a Comercianților de Angros
- raport Future of Jobs al Forumului Economic Mondial
- McKinsey & Company

Despre MBAKids Academy

Tot conceptul, structura și obiectivele cursurilor MBAKids au pornit de la sistemele educaționale din Australia, Anglia și Singapore. Aceste sisteme de învățământ sunt unele dintre cele mai apreciate din lume și recunoscute pentru rezultatele lor excepționale în domeniul educației. La academia MBAKids, copiii între 6 și 18 ani învață online si fizic (in Bucuresti) să decidă cu privire la viitoarea lor carieră și să obțînă abilitățile necesare în economie, finanțe, comunicare, negociere, bune maniere, inteligență emoțională. MBAKids Academy încurajează copiii să pună întrebări dificile, să exploreze necunoscutul și să fie pasionați de descoperirea propriului potențial.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mbakids-academy/alerta-educativa-pericolul-ignorantei-parintilor