Sound BlasterX Katana câștigă pentru a doua oară Premiul Asociației Europene de Hardware

BUCURESTI - 13 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Tehnologie


Aclamat de critici, sistemul audio cu tehnică şi performanțe fenomenale continuă neînvins această cursă, alaturi de un design cu tri-amplificare Tri-Amplified 5-Driver Design, un subwoofer puternic, un procesor avansat Sound Blaster® pe 24 de biți, decodarea Dolby® 5.1 și sistemul Aurora de iluminare reactivă de 16,8 milioane de culori.

Sound BlasterX Katana sistem audio Hi-Res 24-bit

Sound BlasterX Katana sistem audio Hi-Res 24-bit

Creative Technology Ltd a anunțat că a câștigat încă o dată cu blasterx /" title="sound blasterx">Sound BlasterX Katana prestigiosul premiu European Hardware în categoria celor mai bune boxe, la Computex Taipei 2018. Sound BlasterX Katana a fost de asemenea premiată la Premiile Europene Hardware în anul 2017.

Asociația Europeană a Hardware (EHA) acordă Premiile European Hardware Awards și cuprinde nouă dintre cele mai mari site-uri independente de știri si review-uri despre tehnologie de pe întreg continentul - cu o audiență de peste 22 de milioane de entuziaști tehnologici. EHA efectuează cercetări detaliate, la scară mare, care sunt prezentate apoi la evenimente precum Computex și DISTREE. Premiul European Hardware este o selecție anuală a celor mai bune produse hardware disponibile pe piața europeană - așa cum au fost alese de către grupul de experți – la fel ca și premiile Comunității Europene Hardware.

Despre Sound BlasterX Katana

Sound BlasterX Katana este primul sistem audio amplasat sub monitor din lume, care vine cu cel mai puternic procesor de sunet DSP audio multi-core Creative, dublat de o placă de sunet high-end Sound Blaster / DAC care proiectează sunet de înaltă rezoluție pe 24 biți pentru un sunet clar și impresionant, clar ca un cristal şi fără pierderi, care umple încăperile. Design-ul sofisticat, tri-amplificat, cu 5 drivere, se compune din 2 drivere midbass, 2 high-excursion tweeters și un subwoofer long-throw, fiecare alimentat individual de un amplificator controlat prin DSP pentru reproducerea audio exactă a fiecărei părţi din spectrul audio.

Incorporând un motor acustic BlasterX și un decodor Dolby Digital 5.1, Sound BlasterX Katana oferă utilizatorilor un sunet imersiv pentru jocuri și filme. Sistemul audio elegant, realizat din aluminiu periat, are, de asemenea, un sistem de lumini programabil Aurora Reactive cu 16,8 milioane de culori.

Pentru mai multe informații despre Sound BlasterX Katana, vizitați http://blasterx.com/katana.

Pentru mai multe informații despre European Hardware Awards și câștigătorii săi pentru anul 2018, vizitați

http://www.eha.digital/awards/european-hardware-awards-2018-winners-announced

https://lab501.ro/editoriale/decernarea-european-hardware-awards-2018

 

Despre Creative

Creative este un lider mondial în producţia de produse pentru mediul digital de divertisment. Cunoscută pentru plăcile de sunet Sound Blaster®şi pentru primii paşi în revoluţia multimedia, compania Creative este motorul divertismentului digital cu soluţii audio de top care includ boxe wireless de cea mai buna calitate, căşti wireless, amplificatoare puternice pentru audiofili, convertoare audio digitale şi sisteme home-theatre de ultimă generaţie. Azi, Creative reinventează Sound Blaster, agreat de peste 400 milioane de utilizatori, în forma noilor soluţii inovatoare Sound Blaster Roar şi Sound Blaster X7 proiectate pentru noua generaţie interconectată digital, creând o punte între computer, smartphone, şi tabletă.

După Sound Blaster, Creative a lansat de asemenea X-Fi Sonic Carrier: un concept complet nou în domeniul audio-video pentru divertisment. Acest centru de putere tehnologică integrează, interconectează şi îmbunătăţeşte o multitudine de tehnologii de ultimă oră şi platforme pentru divertisment, în concluzie personificând Sunetul Viitorului.

# # #

Acest comunicat se referă la produse lansate în Europa. Termenul de disponibilitate este supus modificărilor fără notificare în prealabil, şi poate fi diferit de alte zone geografice în funcţie de factori specifici şi cerinţe locale.  Creative, logo-ul Creative, Sound Blaster si logo-ul BlasterX Fi sunt mărci înregistrate sau mărci comerciale ale Creative Technology Ltd în S.U.A. şi/sau alte ţări. Dolby și simbolul dublu D sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories. Marca și logo-ul Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a acestor mărci de către Creative Technology Ltd este sub licență. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.

INFORMAŢII CONTACT

MGT Educational, www.mgt.ro

Ciprian Balan

creative@mgt.ro

Despre MGT EDUCATIONAL SRL

MGT Educational este un furnizor important de tehnologie IT&C din Romania. Înfiintata
in anul 1998, compania ofera o gama variata de produse high-tech, de la furnizori
recunoscuti la nivel mondial. www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax:
021 232 88 99

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mgt-educational-srl/sound-blasterx-katana-castiga-pentru-a-doua-oara-premiul-asociatiei-europene-de-hardware