Casa Monavissa prezinta "Licitatie si expozitie - carte si arta plastica"

BUCURESTI - 15 decembrie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle

Casa de Licitatie Monavissa va invita sa participati la licitatia de Duminica, 19 Decembrie 2010, incepand cu ora 11:30 la Muzeul Municipiului Bucuresti - Palatul Sutu.

Casa Monavissa prezinta

Expozitia premergatoare licitatiei va fi deschisa Sambata, 18 Decembrie 2010, incepand cu ora 10:00.Va vom supune atentiei 111 carti privind arta plastica, licitatie ce are drept scop completarea bibliografiei colectionarilor de arta.Pentru iubitorii de arta plastica vor fi prezente lucrari ale artistilor contemporani precum Mihai Sarbulescu, Petru Velicu, Ana Ruxandra Ilfoveanu, Constantin Blendea, Vladimir Setran, Guguianu si altii.De asemenea, vor fi prezente si nume cu rezonanta precum Alexandru Ciucurencu, Alexandru Tipoia, Marcel Iancu, Gh. Petrascu, Gh. Vanatoru, Ion Musceleanu, Jean Cheller, Leon Alex Biju si altii.

Despre Monavissa

Casa de Licitatie MONAVISSA si-a definit atitudinea, aceea de a sustine si de a promova valoarea, de a oferi un cadru modern si transparenta procesului de vanzare - cumparare prin licitatie, de a efectua operativ transferul de proprietate in conditii de confidentialitate si de a face posibila circulatia in sistemul international.Subliniem rolul valorii obiectului de arta ca investitie si pentru aceasta desfasuram un program de evaluare si expertizare asigurat printr-o asistenta de specialitate acordata de profesionisti atestati de Ministerul Culturii si Cultelor si de personalitati din diverse domenii.