De 15 ani: Platit pentru a vorbi la telefon

Timisoara - 28 decembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Internet

Peste un milion de apeluri pentru consultanta prin call-center in peste 35 limbi / an – productivitatea muncii este evaluata la Netex Consulting in apeluri si minute vorbite pe diferitele cai de comunicare.

Marea familie Netex dupa 15 ani

Marea familie Netex dupa 15 ani

 2016 va fi anul dezvoltarii interne si externe a companiei Netex Consulting. Ne vom concentra mai mult pe nevoile si aptitudinile angajatilor 

Anita Turti, CEO Netex

Recent cei peste 500 de angajati ai firmei au sarbatorit 15 ani de la primul apel. Unii dintre ei fac parte din familia Netex inca din anul 2000. “2016 va fi anul dezvoltarii interne si externe a companiei Netex Consulting. Ne vom concentra mai mult pe nevoile si aptitudinile angajatilor”, priveste deja spre anul viitor Anita Turti, unul din directorii firmei. In acest context firma cu sediul central in Timisoara organizeaza in mod gratuit cursuri pentru personal call-center si pentru programatori care invata sa utilizeze limbajul Java. Managerul Netex, Leontin Frumuzache, mentioneaza ca “pentru noi, Netex nu inseamna doar Romania, ci inseamna si Serbia, Ucraina si Republica Moldova. Filialele din aceste tari fac parte din Netex si vor juca un rol foarte important in strategia noastra de dezvoltare pentru anul ce urmeaza.”

Netex are locatii in 12 orase din tara si strainatate: Timisoara, Resita, Agnita, Sibiu, Cluj, Medias, Novi-Sad, Zrenjanin, Lviv, Drogobych, Ivano-Frankivsk, Chisinau.

Despre Netex

International Call Center with over 500 employees and offices in Romania (Timisoara, Resita, Sibiu, Cluj, Agnita, Medias), Ukraine (Lviv, Drogobych, Ivano Frankivsk), Serbia (Novi Sad, Zrenjanin) and Moldavia (Chisinau) www.netex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netex/de-15-ani-platit-pentru-a-vorbi-la-telefon