Record national - 1:15 minute

Timisoara - 21 martie 2017

Comunicat tip General in Auto, Sport, Internet

Cei mai iscusiti soferi la schimbarea rotii de rezerva locuiesc la Oradea. Acest lucru reiese din clasamentul CAMPIONATULUI NATIONAL LA SCHIMBAT ROATA DE REZERVA, defasurat la sfârsitul saptamânii trecute în mai multe orase din tara. Locul 1 l-a ocupat Jozsef Kribus. El a realizat la Oradea timpul de 1:15 minute, fiind urmat de Mihai Sarkisian, care a fost cronometrat la Sibiu cu timpul de 1:37 minute si de Norbert Kiss (1:47 minute) la concursul desfasurat la Oradea.

Joszef Kribus, Campion national cauciucuridirect.ro la schimbat roata de rezerva

Joszef Kribus, Campion national cauciucuridirect.ro la schimbat roata de rezerva

 Scopul evenimentului a fost unul de preventie pentru a asigura un plus de siguranta absolut necesar pentru fiecare conducător auto. Niciodata nu putem sti când suntem pusi într-o situatie dificila în trafic, fiind nevoiti sa schimbam o roata de rezervă 

Angela Draghia, Delticom cauciucuridirect.ro

”De cand am vazut competitia, mi-am dorit sa particip, am avut emeotii si m-am pregatit pentru acest concurs. Toata viata mea asta am facut si abia am asteptat sa concurez cu diferiti oameni de rand sau din domeniu. Sunt incantat de aceasta competitie si imi pare rau ca nu a fost vreme buna sa fie mai multi participanti” a declarat campionul national Jozsef Kribus.

Campionatul national la schimbat roata de rezervă a fost arbitrat de Automobil Clubul Roman si s-a desfasurat concomitent în sapte orase (Timisoara, Resita, Brasov, Sibiu, Oradea, Cluj si Iasi). „Scopul evenimentului a fost unul de preventie pentru a asigura un plus de siguranta absolut necesar pentru fiecare conducător auto. Niciodata nu putem sti când suntem pusi într-o situatie dificila în trafic, fiind nevoiti sa schimbam o roata de rezervă“, spune Angela Drăghia, manager de proiect cauciucuridirect.ro.

Actiunea a fost foarte reușita si totodata extrem de utilă pentru a asigura condiții perfecte siguranței in trafic, declara la Timisoara Radu Bejenariu, arbitru oficial ACR.

Acțiunea organizata de Delticom (cauciucuridirect.ro) a reunit reunit de persoane. Timpul potrivnic, cu ploaie în foarte multe locații, a facut însa ca unii înscrisi în prealabil, sa renunte la participare. Ideea acestei competitii a luat nastere dupa un curs de schimbat roata de rezervă organizat exclusiv pentru femei în urmă cu câteva luni. Marele premiu al competiției a constat intr-un set de cauciucuri oferit de firma producatoare, Continental.

Cel mai bun timp de la Timisoara l-a obtinut Mihai Moldovan care a fost cronometrat cu 2 minute si 5 secunde.

Despre Netex

Delticom

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netex/record-national-1-15-minute