Europavox Festival Bucharest: artisti din 7 tari concerteaza la Control Club, intre 5-6 aprilie

BUCURESTI - 3 aprilie 2023

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Artisti din sapte tari europene vor concerta la Control Club in perioada 5-6 aprilie, la cea de-a doua editie Europavox Festival Bucharest. Just Mustard, una dintre cele mai promitatoare trupe rock din Irlanda, cvartetul indie pop Hater (Suedia), rockerii experimentali MNNQNS (Franta), multi-instrumentistul Theodore (Grecia), artistul soul Bobby Oroza (Finlanda) si apreciatul duo jazz Svaneborg Kardyb (Danemarca) vor canta alaturi de artistii locali Mischa Blanos si D.E.N.I.S. in cele doua zile de festival.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventbook.

poster Europavox Festival Bucharest

poster Europavox Festival Bucharest

Aparut in 2006, Europavox este un proiect cultural ce isi propune sa promoveze diversitatea scenei muzicale europene, atat prin platforma Europavox.com, cat si prin numeroase evenimente organizate anual in sapte tari europene (Austria, Belgia, Croatia, Franta, Italia, Lituania si Romania). Rezultatul este o calatorie electica printr-o varietate de stiluri muzicale, o explorare a universului artistilor emergenti din Europa.

De la infiintarea sa, in 2008, Control Club a gazduit mii de concerte cu trupe romanesti si straine, din noul val si legendare, fiind considerat unul dintre cei mai importanti promotori ai muzicii live si culturii alternative, din Bucuresti si din tara. Recent, Control Club s-a alaturat unei retele europene de live music venues din care mai fac parte: Le Botanique (Bruxelles), Estragon Club (Bologna), INmusic (Zagreb), Loftas (Vilnius) si WUK (Viena), cu scopul de a sustine mobilitatea artistilor europeni emergenti si de a oferi amatorilor de muzica experiente concertistice inedite, in cadrul evenimentelor Europavox.

Concertele din cadrul Europavox Festival Bucharest (5-6 aprilie) de la Control Club vor incepe de la ora 19:00, in ambele zile.

Biletele sunt disponibile online pe Eventbook.ro si in reteaua Eventbook, la pretul de 65 de lei pentru miercuri, 5 aprilie si joi, 6 aprilie. Un numar limitat de abonamente, valabile pentru ambele zile de festival, sunt disponibile la pretul de 100 de lei.

In cadrul Europavox Festival Bucharest, Institutul Francez si Europavox prezinta, in data de 5 aprilie, “What’s next for European music?” : o zi dedicata intalnirilor cu profesionisti din industria muzicala, workshop-uri si mese rotunde. Ziua urmatoare, 6 aprilie, este alocata unui workshop de mobilitate culturala – oportunitati de finantare, sustinut de Marie Fol, board member On the Move. Evenimentele sunt gratuite, iar accesul se face pe baza de inregistrare: invitation@institutfrancais.ro. Program si informatii pe europavox.com, institutfrancais.ro si control-club.ro.

Europavox Festival Bucharest are loc in cadrul Proiectului Europavox 2020 – 2024, co-finantat de Comisia Europeana.

Europavox Festival Bucharest este organizat de Control Club. Booking partner: OneDay. Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Zile si Nopti, IQads, InfoMusic, Carturesti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oneday-communication/europavox-festival-bucharest-artisti-din-7-tari-concerteaza-la-control-club-intre-5-6-aprilie