Fierbinteanu – „Perfect World Of Love”, live la Bucuresti

BUCURESTI - 31 octombrie 2022

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Grupul Fierbinteanu revine la Bucuresti – duminica, 6 noiembrie, de la ora 20, la Control Club – cu Perfect World Of Love , un concert / performance electronic art-pop, cu o nota teatrala. Spectacolul a fost prezentat, in aceasta toamna, la Stockholm, Gothenburg, Bruxelles si Ghent si a fost distins cu premiul „Fringe of the Fringe” la Reykjavik Fringe Festival, anul trecut.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventbook.

poster Fierbinteanu - Perfect World of Love

poster Fierbinteanu - Perfect World of Love

 Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente made in Romania. 

DILEMA veche

Concertul contine secvente din viitorul album Fierbinteanu, in curs de inregistrare, precum si din precendentele release-uri ale formatiei: 2Rouru/Nothingnesslessness si The Great Scheme of Things.

 

Preview: https://vimeo.com/764858087

 

Nothingnesslessness a fost prezentata, ca piesa audio sau ca film experimental, in festivalurile Seasoning Winter (Eindhoven), Art.ist (Wiesbaden, Germania), Kinomural (Wroclaw, Polonia), Meridian International Festival (Bucuresti).

 

Fierbinteanu este o trupa formata din Gabriela Fierbinteanu (voce) si Cristian Fierbinteanu (voce, computer, instrumente), cu activitati legate de muzica, sound & video art. Ei fac piese pop experimentale catchy, livrate cu voci puternice (in principal) feminine, pe versuri despre amor, progres, energie si conflicte, toate prezentate cu vizualuri eye-candy si sound-design teatral.

Formatia a inregistrat patru albume si a cantat pe unele dintre cele mai importante scene europene. Lucrarile Gabrielei si ale lui Cristian Fierbinteanu au fost prezentate si premiate in festivaluri internationale: Reykjavik (2021), Eindhoven (2021), Paris (2020), Bucuresti (2020), Arles, Franta (2019), St. Etienne, Franta (2019), Montreal, Canada (2019), Berlin Konzerthaus (2013).

Muzica Fierbinteanu este disponibila la www.fierbinteanu.com.

Fierbinteanu – 2Rouru (Nothing To Come Plane) : https://youtu.be/ilibp45xJ3c

Un auteur à suivre - Phonurgia Nova

Un duo artistic care merita sincer o fascinatie totala - Art7

Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente made in Romania - DILEMA veche

Cel mai ciudat si mai experimental duo al muzicii electronice romanesti - VICE Romania

Spectacolul Fierbinteanu – Perfect World of Love are loc duminica, 6 noiembrie, de la ora 20:00, la Control Club (Str. Constantin Mille, 4). Acces: ora 19:00. Facebook event: https://www.facebook.com/events/455416809906640

Biletele sunt disponibile la pretul de 40 de lei, online pe Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-fierbinteanu-perfect-world-of-love) si in reteaua partenerilor Eventbook: http://eventbook.ro/partners.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oneday-communication/fierbinteanu-perfect-world-of-love-live-la-bucuresti