SWORDS - Spoken Word Sessions cu Elena Vladareanu, Antonia Mihailescu si Radu Nitescu – 14 ianuarie, la Control Club

BUCURESTI - 10 ianuarie 2024

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

La inceput de an, SWORDS - Spoken Word Sessions revine cu a doua serie de evenimente ce imbina performance -uri spoken word cu muzica si proiectii multimedia. Primul episod ii are ca invitati pe Elena Vladareanu , Antonia Mihailescu si Radu Nitescu , intr-un eveniment moderat de Cosmin Perta – duminica, 14 ianuarie, de la ora 19, la Control Club . Performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar .

poster SWORDS S2E1

poster SWORDS S2E1

SWORDS - Spoken Word Sessions isi propune sa aduca laolalta poeti, actori, autori si performeri, in spectacole spoken word, completate de muzica si proiectii multimedia. Curatori: Cosmin Perta si Iulian Morar.

Bilete în rețeaua Eventbook.

Elena Vladareanu este scriitoare si jurnalista. Vorbeste despre filme la Radio Romania Cultural si scrie tot felul de texte, de la poezie la text academic. A publicat mai multe volume de poezie, proza, literatura pentru copii si e interesata de a crea poezie cu ajutorul altor medii, cum ar fi imaginea si sunetul.

Antonia Mihailescu (n. 1999) este studenta la Facultatea de Teatru, Sectia Regie – Universitatea Nationala de Arte „George Enescu”, Iasi. Membra a Casei de Poezie Light of ink si organizator in cadrul Maratonului de Poezie online, al Festivalului Zile si Seri de Literatura Doinas SAD si Cenaclului Literar „Brumaru”. De doua ori finalista in cadrul concursului LicArt, castigatoare a concursului de debut Alexandru Musina cu volumul de debut „Note din secolul kitsch” (editura Tracus Arte).

Radu Nitescu (n.1992) a publicat trei volume de poezie: gringo (2012, Casa de Pariuri Literare), Dialectica ursilor (2016, Casa de Editura Max Blecher) si Satao (2020, Casa de Editura Max Blecher). A publicat poezii si traduceri in diverse reviste si antologii si a avut lecturi in mai multe orase din Romania si in Germania, Bulgaria si Turcia. In 2016, a primit premiul pentru poezie in limba romana Nepotu’ lui Thoreau pentru volumul Dialectica ursilor si in 2020, premiul Tanarul Scriitor al Anului pentru Satao

Cosmin Perta este poet, prozator, eseist, performer si manager cultural. In ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a facut doua instalatii poetice multimedia, a organizat cateva zeci de evenimente poetice, a tinut ateliere de scriere si a performat in zeci de festivaluri pe patru continente.

Iulian Morar este creatorul si protagonistul editiilor Midweek Tapes din Control, avand totodata multe participari muzicale la diverse evenimente de spoken word din Bucuresti.

Biletele pentru evenimentul SWORDS - Spoken Word Sessions S2E1 sunt disponibile in numar limitat si pot fi achizitionate in avans, la pretul de 40 de lei, online prin Eventbook.ro si in reteaua partenerilor Eventbook. In ziua evenimentului, biletele vor putea fi achizitionate la pretul de 50 de lei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oneday-communication/swords-spoken-word-sessions-cu-elena-vladareanu-antonia-mihailescu-si-radu-nitescu-14-ianuarie-la-control-club