The Veils si Oigan - in concert la Bucuresti

BUCURESTI - 29 noiembrie 2023

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Cantautorul britanic Finn Andrews, cunoscut sub numele The Veils , revine la Bucuresti pentru un solo performance special – marti, 5 decembrie, dupa ora 20, la Control Club .

In deschidere: Oigan

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventbook.

poster concert The Veils

poster concert The Veils

 One of the finest songwriters of his generation. 

Drowned in Sound

Originar din Londra dar relocat in Noua Zeelanda, Finn Andrews este compozitor si multi-instrumentist, cunoscut pentru timbrul vocal deosebit ce i-a atras comparatii cu Dan Auerbach (The Black Keys), David Bowie sau Nick Cave. Sub titulatura The Veils, are in palmares sase albume de studio, dintre care cel mai recent, un dublu LP intitulat And Out Of The Void Came Love, a fost lansat in luna martie a acestui an.

Cunoscuta pentru stilul alternative / goth rock cu inflexiuni pop, The Veils a concertat in toata lumea in ultimii 20 de ani, fiind considerata una dintre cele mai bune trupe live. La aceasta se adauga muzica de film si colaborarile cu regizori ca Paolo Sorrentino, Tim Burton sau David Lynch, The Veils facandu-si aparitia si in cel mai recent sezon al serialului cult Twin Peaks.

“Cand apar, cantecele nu stiu ce viata complicata vor avea, cu repetitii istovitoare, sesiuni de inregistrari, turnee si apoi felul diferit in care vor fi percepute de fiecare dintre voi. In luna decembrie, incep un nou turneu in Europa si Statele Unite, in care voi incerca sa interpretez si sa prezint aceste piese in forma lor initiala: fara alte ornamente, dar radiind de speranta si inocenta. Intentionez sa cant multe piese vechi de care nu m-am mai atins de ani de zile, dar si cateva bucati noi, ce vor fi incluse in noul album The Veils.

Pe scurt, aceste show-uri vor consta intr-un tip cu palarie cantand la pian, captivat de propriile istorii stranii, adevaruri si minciuni. Sper din tot sufletul sa va am aproape.” – Finn Andrews, The Veils

“Refreshingly passionate… Andrews rages with a Herculean intensity.” - The Guardian

“Horse-whipped, lightning-crash clamour… magnetic.” - Pitchfork

“One of the finest songwriters of his generation.” - Drowned in Sound

Oigan face galagie in Kumm, Robin & the Backstabbers si Moon Museum. Cel putin. Face galagie cu tot ce stie, chiar si cu linistea. A lansat de curand Antimaterie, un album solo doldora de colaborari, chitari acustice si beat-uri electro.

Concertul The Veils (solo performance) de la Bucuresti este organizat de Control Club cu sprijinul OneDay.

Biletele, la pretul de 85 de lei, sunt disponibile in avans, online pe Eventbook.ro si in reteaua partenerilor Eventbook.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oneday-communication/the-veils-si-oigan-in-concert-la-bucuresti