Azile de batrani care trateaza de batranete

BUCURESTI - 23 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Social

Am vizitat doar 3 camine de batrani din Bucuresti si cu ceea ce mi s-a povestit despre altele, imi este suficient sa apreciez ca nu prea sunt azile de batrani in Bucuresti care sa te trateze de batranete, asa cum sunt cei de la azilul de batrani de langa Bucuresti Amici Pentru Bunici.

Logo Amici Pentru Bunici

Logo Amici Pentru Bunici

 Anii ne rideaza trupul, iar renuntarile ne rideaza sufletul 

George Enescu

Am lucrat cu bucurie pentru acest brand autentic, tocmai pentru ca este cu totul altceva, datorita directorului caminului de batrani si colectivului.

Prietena cu care am fost in vizita prima data, fusese traumatizata de experientele anterioare greu de povestit.

A fost suficient sa asistam la reactiile nedisimulate de pe fetele batranilor aflati in fiecare camera sau in salile de socializare, la vederea d-lui Titi Moldoveanu, ca sa ne dam seama ca la Amici Pentru Bunici este o ingrijire speciala a batranilor si, mai mult decat atat, o tratare de batranete in adevaratul sens al cuvantului.

Cum sa nu lucrezi cu drag pentru un brand de camine de batrani, care, de departe, este nascut sa fie invingator, cel putin pentru felul in care se ocupa de tratarea varstnicilor si pentru responsabilitatea pe care si-o asuma cu fiecare caz.

Din experienta in branding cu peste 60 de branduri, carora le-am dat nastere, pot spune ca uneori exista o mare prapastie intre un nume de brand bine gasit, un logo bun sau un slogan bun si punerea lui in practica.

Concluzia numarul unu este ca pasiunea nu poate fi disimulata.

De aceea ne simtim onorati sa lucram cu asemenea oameni si branduri.

Sarbatori fericite dragi AMICI PENTRU BUNICI!

 

Adrian Stavriu Optimum Communication