Curs de creativitate gratuit, oferta limitata

BUCURESTI - 7 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, ONG, Social, HoReCa

Pentru ca guvernantilor le-a scapat deocamdata impozitul pe inteligenta, merita sa profitam din plin de aceasta resursa, deoarece inteligenta emotionala, se pare ca este de departe cea care grabeste si amplifica progresele economice, prin aportul sau asupra influentarii unor actiuni favorabile din partea celor cu care interactionam.
Sunt studii care arata ca oricine isi poate cultiva inteligenta emotionala si nu se cade sa ramanem blocati in falsa parere ca “Eu nu sunt suficient de inteligent ca sa vin cu idei valoroase, pentru a crea proiecte sclipitoare si aducatoare de profit!”

Logo Optimum Communication

Logo Optimum Communication

 Învata ceea ce stie magicianul si nu ti se va mai parea magie. 

Richard Bach

Secretul cursurilor lansate de noi este comparabil cu livrarea unui GPS actualizat cu hartile succesului, care, pe masura ce creezi strategii, tactici, proiecte si idei, nu face altceva decat sa te ghideze, nelimitativ, prin filtrele create, exact catre destinatia numita proiect reusit, chiar daca drumul aparent are multe raspantii.

Pastrand traditia respectului pentru semenii nostri defavorizati economic, dar nu si mai putin inteligenti decat ceilalti, noi Optimum Communication , sustinem oficial o serie de programe continue de formare profesionala gratuita in zona comunicarii de marketing, PR-ului, branding-ului s.a.m.d., pornind de la premisa ca societatea poate fi ajutata oferind aproapelui undita si nu pestele.

Deoarece am lansat in februarie (24-25-26) noua sesiune de cursuri de 3 zile de creativitate, de data aceasta creativitate in organizarea de evenimente, facem invitatia pentru studentii sau absolventii de studii superioare, cu inclinatie spre comunicare si cu pasiune pentru o asemenea meserie, sa se inscrie la acest curs.

Numarul de locuri gratuite variaza intre 2 si 4 per fiecare curs, iar selectia se face in functie de abilitatile de comunicare, de dorinta de a invata aceasta meserie si situatia familiala a candidatilor.

Totodata participantii la cursurile de creativitate in organizarea de evenimente sunt si potentiali parteneri si coechipieri pentru evenimentele pe care le pregatim.

Intrati pe urmatoarele link-uri, pentru a gasi restul de detalii referitoare la aceste cursuri:http://www.optimum-communication.ro/ro/integrator-si-creator-de-evenimente--business-ul-zileihttp://www.optimum-communication.ro/ro/cursuri-de-organizare-evenimente

Trainer Adrian Stavriu0722 738 227