Cursuri de creativitate itinerante, acum in PRAHOVA - Program de sprijin IMM-uri locale

BUCURESTI - 5 iunie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Turism, CSR, Cursuri

Live site

Incepand din luna iunie 2013, Radio PRAHOVA vine in sprijinul IMM-urilor din judetul Prahova incurajand spriritul antreprenorial si inventivitatea in afaceri sponsorizand partial o serie de 5 cursuri unice in Romania.

Cursuri de creativitate in marketing

Cursuri de creativitate in marketing

 Daca vrei sa ai maine lucruri pe care altii nu le au, trebuie sa faci astazi lucruri pe care altii nu le fac... 

anonim

In vederea micsorarii decalajelor nedrepte de instruire ale managerilor si antreprenorilor din judetul Prahova fata de competitorii straini, Radio Prahova invita pe Adrian Stavriu, managerul Optimum Communication la sustinerea unei serii de cursuri specializate si actualizate la trendul zilei, dupa cum urmeaza:1. Cursurl de creativitate in EVENT MARKETING (MARKETING PRIN EVENIMENTE) – ORICE OCAZIE, ESTE UNICA OCAZIE, cu public tinta studenti, absolventi, angajati si manageri din companii (luna iunie)

2. Cursurl de creativitate in VANZARI – VINDE FARA SA PARA CA VINZI, care se adreseaza celor avansati in vanzari sau cu cel putin 18 luni de experienta in vanzari (luna iunie-iulie)

3. Cursurl de creativitate in CSR – Arta si strategia responsabilitatii sociale, curs adresat tuturor celor care vor sa-si construiasaca o cariera in zona resposabilitatii sociale, dar si a marketingului social, marketingului cauzelor s.a.m.d. (luna iulie)

4. Cursuri de MARKETING PRIN CONTINUT - Cum sa devii atractia fatala a clientilor tai, adresat tuturor antreprenorilor, care au inteles ca e mai bine sa fii cautat de clienti, decat sa-i cauti tu cu disperare. (luna august)

5. Cursurl de creativitate in MARKETINGUL RUMORII – MAKE THE BUZZ BE ABOUT YOU (luna august)

Accesul la curs se face pe baza de inscriere pe platforma online www.optimum-communication.ro , unde se gasesc si restul detaliilor despre discounturi, bonusuri si alte avantaje.

Va multumim pentru atentie.