Delicatese frantuzesti si dichisuri muzicale a la Naidin si Kusak, de Mos Nicolae, la crama franceza La Cave de Bucarest

BUCURESTI - 6 decembrie 2012

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Turism, Juridic, Farmaceutic

Dupa un an greu pentru toata lumea, vine si vremea sarbatorilor de iarna, tocmai ca o recompensa binemeritata si un repaos pentru suflet.
Ori ce poate fi mai reconfortant decat o seara in care sa te energizezi alaturi de cei dragi facandu-ti si un cadou, asa cum Mos Nicolae ne-a obisnuit.
Cineva s-a gandit ca meritam si noi sa ne umplem “ghetele sufletului” cu “indulcituri” culinare si spirituale deopotriva.

Asadar, la crama franceza La Cave de Bucarest, cu siguranta vine Mosul, pentru ca ne-am ingrijit sa-ti pregatim si ca de obicei un vin bun, la un meniu special frantuzesc in atmosfera muzicala a unei crame de lux, concepute de renumitul designer francez Jean Grisoni.

Restaurant francez La Cave de Bucarest

Restaurant francez La Cave de Bucarest

Aceasta sarbatoare anuala a generozitatii si comuniune culinaro-spirituala deconectanta va fi pecetluita astazi, joi 6 decembrie 2012 ora 20.00 de un concert live, world music si jazz etnic cu Adrian Naidin si Raul Kusak. Vor fi piese vibrante din reprertoriul Mariei Tanase, Anton Pann si altele asemenea din folclorul nostru cel mai pur intr-o interpretare unica.

Odata ce vei descoperi acest loc, te asiguram, cu toata responsabilitatea, ca, la anul, sarbatoarea de Mos Nicolae la Crama La Cave va fi prima pe lista preferintelor tale culinare si de entertainment.

Si aceasta petrecere „pour le connaisseur” este dintr-o serie de evenimente culinare unice pregatita de principalul creator, bucatarul francez Lionel Giraud din Narbonne, Table de St. Crescent, clasificat de ghidurile Gault et Millau si Michelin in primii 50 bucatari din Franta (http://www.la-table-saint-crescent.com/distinctions-lionel-giraud,fr,8,29.cfm).

Pretul unui bilet, cu meniu inclus, este de 75 RON.

Pentru a consulta meniurile speciale si cele de post, te invitam sa vizitezi pagina de evenimente a biroului de presa de pe site-ul Optimum Communication:

http://www.optimum-communication.ro/ro/petrecere-cu-adrian-naidin-si-raul-kusak-la-crama-franceza-la-cave-de-bucarest

Iar pentru rezervari, in limita locurilor disponibile, te rugam sa suni la telefoanele afisate pe site-ul www.lacave.ro sectiunea contact/ rezervari.